Zoek mee en verdien geld! Gay.nl zoekt versterking voor de volgende functies:

Vacature Fulltime/Parttime Webdeveloper

Herken jij je in onderstaand profiel? Dan horen we graag van jou!

Opleiding
Je hebt bij voorkeur een afgeronde informatica opleiding op HBO niveau of hoger.

PHP
Je schrijft nette object georiënteerde code in PHP. We scheiden hier applicatiecode van de uiterlijke weergave door een templatesysteem zoals bijvoorbeeld Smarty.

MySQL
We maken hier intensief gebruik van MySQL. Je schrijft nette snelle queries die je analyseert, optimaliseert zodat ze ook op drukke websites geen roet in het eten gooien. Vaak maken we gebruik van caching systemen zoals memcached om resultsets en dergelijke te bewaren. Ook zijn er projecten waar we met nosql werken zoals MongoDB.

HTML/AJAX/CSS/JSON
Je schrijft nette HTML en CSS die in de bekende browsers prima werkt. Je bent bekend met AJAX en je bent in staat deze combinatie van technieken toe te passen.

Security
Veel van onze websites bevatten gevoelige informatie. Je snapt wat je moet doen om te voorkomen dat deze met (bekende) trucs op straat komt te liggen en schrijft je code hier ook naar.

Unix
Wij werken met Ubuntu Linux. Je bent niet onbekend met de Linux shell en je kunt hier als developer goed mee uit de voeten. Wij slaan onze code op in Mercurial. Mocht je zeer bedreven zijn met Linux en ook taken kunnen uitvoeren op het terrein van systeembeheer dan is dit zeker een pre.

High-traffic websites
Veel van de sites waar we aan werken trekken veel bezoekers aan. Dit stelt hogere eisen aan je code en applicatieontwerp.

Nieuwsgierig
Je bent niet bang om te experimenten met nieuwe technieken en om te onderzoeken wat deze je te bieden hebben.

Karakter
We zijn een gezellig informeel bedrijf en dat willen we graag zo houden. We vinden het daarom belangrijk dat een nieuwe medewerker ook sociaal een positieve bijdrage levert.

Wij bieden
NextGear biedt een gezellige en informele werksfeer. Een stropdas heb je hier dus niet nodig. Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam vlakbij de Westerkerk. Voorts bieden wij een marktconform salaris gebaseerd op jouw totale compententieset en ervaring.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaande tekst en is je interesse gewekt dan vernemen we graag van jou. Stuur je sollicitatie naar frederik@nextgear.nl.

Vacature Sales Consultant

Gay Group is marktleider op het gebied van gaymedia in Nederland. Binnen de Gay Group is ruimte ontstaan voor commercieel talent.

In de functie van Sales Consultant onderhoud je contacten met diverse klanten van de Gay Group en verkoop je hen onze advertentieproducten. Het is de bedoeling dat je zelfstandig pro-actief new business probeert binnen te halen. Daarbij draag je ook zorg voor de correcte administratieve handelingen die bij de functie komen kijken. Je rapporteert wekelijks aan de directie.

Het is een dynamische functie waarbij je zowel fungeert als vertegenwoordiger maar ook als adviseur voor onze klanten. Je vind het leuk om de ene dag om de tafel te zitten bij een groot internationaal merk en om de volgende dag bezig te zijn met een reclame campagne voor een kleine horeca-ondernemer. Daarbij wordt ook weleens je hulp gevraagd voor leuke events die de Gay Group organiseert. Je komt te werken in een leuk jong team in hartje Amsterdam. Daarnaast hebben we elke maand een gezellige bedrijfsborrel en hebben we ieder jaar een bijzonder bedrijfsuitje.

Wij bieden jou:

- een prima basissalaris plus provisie

- een informele, gezellige werkomgeving in hartje Amsterdam

- een aanstelling voor ± 32 uur per week (fulltime bespreekbaar)
 

Wij vragen van jou:

- MBO+/HBO werk-/denkniveau

- veel affiniteit met internet en de activiteiten van de Gay Group

- contacten in de scene (pre)

- een sociale, pro-actieve en assertieve opstelling

- een doorzettersmentaliteit

- gevoel voor humor

- aantoonbare commerciele vaardigheden

Het heeft onze voorkeur dat je uit Amsterdam komt en kennis hebt van de gayscene, maar je hoeft natuurlijk absoluut geen homo te zijn voor deze functie! Gezellige meiden en/of hetero's, meld je!

Interesse?

Stuur een e-mail aan: laurens@gaygroup.nl

Vergeet je CV niet toe te voegen.

We laten je dan zo snel mogelijk wat horen!

Vacature Redacteur

Gay.nl is altijd op zoek naar nieuw schrijftalent. Heb jij een goed taalgevoel en affiniteit met politiek, entertainment en de gay scene? Wil je ervaring opdoen voor bijvoorbeeld je opleiding Journalistiek of Communicatie, of vind je het gewoon gaaf om te schrijven voor een publiek van tienduizenden lezers? Mail dan je motivatie naar redactie@gay.nl! (Let op: lid zijn van de redactie heeft tal van voordelen, maar het betreft een vrijwillige functie). 

Open sollicitaties naar andere functies zijn altijd welkom!

OUTTV Media

OUTTV is de lifestyle televisiezender van Nederland, België en Zweden. De zender brengt een mix van nationale en internationale programma’s, series, films, documentaires en talkshows. OUTTV is in Nederland en België te ontvangen door meer dan 1,5 miljoen mensen via digitale televisie. 

Op korte termijn bieden wij de volgende functies:

- Manager Marketing en Communicatie
- Communicatie specialist – creatieve ontwerper

Vacature Manager Marketing en Communicatie 

Wij zoeken een gepassioneerde, getalenteerde en creatieve kandidaat met enkele jaren werkervaring, die zijn marketing en communicatie skills wil benutten om de marketingcommunicatie van onze tv-zenders in de Benelux, Scandinavie en Duitsland naar een hoger plan te tillen; dit behelst het bedenken en ontwikkelen van campagne concepten, coordineren van marketing-campagnes voor de diverse landen, en kan zorgen voor het maken van vertalingen naar de communicatie uitingen voor de diverse (nieuwe) media en werkt nauw samen met de diverse afdelingen binnen OUTTV. Als Manager Marketing Communicatie stuur je het marketing communicatie team aan en maak je onderdeel uit van het Management Team.

-       (interactieve) m(e)dia opleiding (bij voorkeur op HBO niveau of hoger)

-       creatief en zelfstandig kunnen werken met aantonbare ervaring op het gebied van marketing communicatie

-       goede organisatorische, leidinggevende en management vaardigheden

-       goede kennis en vaardigheden CMS systemem, Photoshop, (kennis van InDesign, Adobe, Flash is een pre); in staat om concepten te maken en aan te passen

-       goede expressie in Nederlands en Engels woord en geschrift, goede kennis van het Duits is gewenst

-       passie voor tv

-       affiniteit met de doelgroep 'gay-man'

OUTTV is de lifestyle televisiezender gericht op de gay- en open minded. Deze zender brengt een mix van nationale en internationale programma’s, series, films, documentaires en talkshows. OUTTV is in Nederland, België, Zweden en binnenkort ook Duitsland te ontvangen door meer dan 5,0 miljoen mensen via digitale televisie. 

Functie is vacant per januari a.s. voor 5 dagen per week. Locatie Utrecht. Sollicitaties kunnen worden gericht aan vacatures@out.tv voorzien van een korte motivatie en cv.

 

Vacature: Communicatie specialist - Creatieve ontwerper/ DTP’er voor digitale televisiezender in Utrecht

Taakomschrijving
Wij zoeken een gemotiveerde en getalenteerde kandidaat, die zijn creatieve en communicatie skills wil benutten om communicatie en marketing werkzaamheden voor onze tv-zender te verrichten; dit behelst het ontwikkelen van communicatie-campagnes, vertaling maken naar de communicatie uitingen voor websites, print uitingen als magazines, flyers en copy-writing, bewaking van de huisstijl binnen onze video-uitingen als promo's, idents en ondersteuning geeft bij marketing en sales werkzaamheden.

Taken:
- Het conceptueel ontwikkelen, creëren, ontwerpen en produceren van communicatie-uitingen voor de tv-zenders OUTTV en X-MO.
- Advertenties, flyers, folders voor printuitingen en banners ontwerpen voor websites (en omzetten naar Flash/HTML)
- Website reactie en beheer, inzicht hebben in het content management systeem
- Geanimeerde video-uitingen kunnen maken voor website (in flash)

Functie-eisen
- Minimaal MBO denkniveau (grafisch vormgeven)
- Enkele jaren werkervaring met bedrijfscommunicatie bijvoorkeur binnen de media industrie of FMCG’s sector
- Ervaring met Indesign, Photoshop en Illustrator
- Gewenst: Flash, HTML
- Creatief, Pro-actief en Flexibel
- Affiniteit met de gay-minded doelgroep
 


 

*De 200 euro is in de vorm van cadeaubonnen (naar keuze) en wordt uitgekeerd als iemand die jij hebt aangedragen door zijn proeftijd komt. Dit 'vindersloon' geldt niet voor de vacature van redacteur en ook niet voor de vacatures van OUTTV.