George MichaelGeorge Michael via Twitter: " Wist je dat terwijl ik in Oostenrijk aan het vechten was voor mijn leven, er een heerlijke groep Amerikaanse christenen was die de tijd nam om te bidden voor mijn dood?"

"Hoe lief van hen, zeker gezien de drukte die ze moeten hebben in hun leven. Begrijp me niet verkeerd, ik weet dat er een hoop vrome christenen zijn met wie ik rust, speel en werk op een dagelijkse basis, die echt prachtig en vriendelijk zijn en het beste uit religie halen om bewonderenswaardige liefdevolle levens te leiden."

"Maar naar mijn mening en ik denk dat die ondersteund wordt door mensen die bidden voor mijn dood, zijn er anderen die hun verwrongen interpretatie van de oude geschriften gebruiken als een zielig excuus voor, wacht, wachten.....!! Totally fucked up cocksucking bastards."

Terwijl George Michael werd opgenomen in het Weens AKH ziekenhuis, postte een lid van de groep, "Christians for a Moral America," genaamd Keith via Twitter het volgende bericht: "Blijkbaar heeft George Michael AIDS. Eigenlijk vanzelfsprekend omdat hij homoseksueel is en dat er blijkbaar bijhoort. Weer een sodomiet die er vandoor gaat?"

Onder de gebruiksnaam @godswordislaw, met 7500 volgers, schreef hij: "Bidt voor George Michael's ondergang. Hij heeft gekozen voor een satanistische levensstijl en verdient een juist uiteinde."

De groep liet eerder weten: "Het is bijna symbolisch dat net na de 20e verjaardag van de dood van Freddy Mercury aan AIDS, er een andere bekende homoseksueel bezwijkt aan deze ziekte."

AN