Het feest!

Op vrijdag zorgt de Big Bang party in The Boots voor het beginfeest. Naar goede gewoonte is dit het moment om stevig het weekend in te vliegen. The Boots staat wereldwijd bekend als een van de ‘leading’ fetish clubs.

Op zaterdagavond verhuist het circus naar Club Petrol, net buiten de stad. De afgelopen jaren is de Full Fetish party uitgegroeid tot één van de grootste fetish party’s in Europa en al zeker de grootste van het land. De unieke locatie die Petrol biedt, het kruim van internationale dj’s en het fantastische publiek zullen wederom zorgen voor een onvergetelijke nacht.

Om het weekend af te sluiten met een knal zorgen de dj’s tijdens Mezzo Giorno voor de nodige beats. De party begint in de vooravond om 18.00 uur. Tegelijkertijd maken de kandidaten voor Mr. Leather Belgium hun opwachting. Tegen middernacht wordt de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt.

Kijk hieronder welke dj's dit jaar het feest gaan verzorgen:

Big Bang Party

-          DJ Jericho (BE)

-          Mark Grayham  (BE)

 

Full Fetish

-          Per QX (UK)

-          Hi Fi Sean (UK)

-          Paris’Topher (FR)

-          Trippy Gonzales (FR)

 

Mezzo Giorno

-          Mike Kelly (DE)

-          Andrei Stan (RO)

-          Thomas M  (BE)

-          Dimitri D’Envers  (BE)

 

Mr. Leather

Maar het zijn niet alleen feesten en dj's wat de klok slaat bij Leatherpride. Ook dit jaar gaat België op zoek naar iemand die de fetish community kan vertegenwoordigen in binnen- en buitenland. Afgelopen jaar nog was die eer weggelegd voor Toti Wesh. Niemand minder dan Erick Eric Guttierez, Mr Leather International zal deel uitmaken van de jury. De winnaar mag alvast rekenen op een mooie prijzenpot met o.a. voor 800 euro aan aankoopcheques bij Toys 4 Boys en Plan B.

Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden zijn terug te vinden op www.mrleather.be 

Overnachten

Overnachten kan dit jaar in maar liefst 2 gast hotels, tegenover mekaar gelegen op het Astridplein aan het Centraal Station. Het All Seasons biedt een economy package aan voor € 89 per kamer op basis van 2 personen met late check out en ontbijt. Wie iets meer comfort wenst kan terecht in het Radisson Blu Astrid hotel waar je voor € 129 per kamer op basis van 2 personen krijgt met late check out tot maar liefst 18.00 uur en toegang tot zwembad en wellness. Beide hotels bieden gratis Wifi toegang in dit Leatherpride package. Meer info & reservaties op www.leatherpride.be

Winactie

Ben je door het programma al helemaal in de juiste sferen gekomen en heb je zin om een weekend lang op het beste fetishfeest van Europa door te brengen? Wij geven 5 VIP-kaarten weg die gratis toegang geven tot alle clubs, bars, parties en evenementen dat weekend. (The Boots, Big Bang party, Full Fetish mega party, Mezzo giorno, Mr. Leather Belgium 2012, ...). Het enige wat je moet doen is snel emailen naar redactie@gay.nl en ons vertellen waarom jij zo'n kaart moet winnen!