Iets minder aantrekkelijk aan hem is het feit dat hij weigerde mee te werken aan de campagne van 'It gets better' omdat dit volgens hem niet bij zijn geloof past. Daarnaast was hij ook te zien in een 'Focus on the Family' video, waarin (je voelt 'm al aankomen) werd gevraagd om terugkeer van de focus op het traditionele gezin. En dat gezin bestaat uit een man en een vrouw. Daarnaast is hij ook pro-life en anti-abortus. Benieuwd naar zijn overtuigingen? Lees dit artikel. Benieuwd naar zijn uiterlijk? Kijk hieronder.

6a00d8341c730253ef0162fbe1b83b970d-800wi.jpg

Hierboven zie je hoe hij zijn teamgenoot een dikke pakkerd gaf, na een mooie touchdown.

 

Nog niet overtuigd? Kijk hieronder naar zijn interview met Jimmy Kimmel

 

Een conclusie is moeilijk hier. Hij ziet er op het eerste gezicht echt heel aantrekkelijk uit. Maar dan kijk je beter en ontdek je een soort dommige blik in zijn ogen. Wat prima is, daar merk je niks van als de lichten uit gaan. Maar als hij dan begint te praten over zijn overtuigingen etc. Toch een beetje jammer. Wat vinden jullie van Tim Tebow? 

Carmen

PS: We schreven eerder al iets over Tebow. Lady Gaga schreef op haar Twitter-pagina: "Ik ben een Giants fan, maar wow #Tebow. Dat is hoe een kampioen eruit ziet." Die uitspraak wordt haar door vele homo's nu niet in dank afgenomen.