Er waren al de hele tijd drie jongens van minstens 17 jaar oud aan het voetballen op het veldje naast de speeltuin en Tara had haar zinnen gezet op de langste. Na wat ongemakkelijk gepraat over spijbelen, wat zij ook duidelijk aan het doen waren, besloot Tara er wat spanning in te gooien. Ik voelde de bui al hangen en hoewel ik niet had gedronken of geblowd voelde ik me wel een beetje lacherig en losjes.

"Laten we een zoenspel doen!", gilde Tara.

De jongens, laat ik ze even J., P. en K. noemen, voor hun eigen veiligheid, zagen hun kans schoon om met haar te tongen en wilden graag meedoen. "Maar Noah doet ook mee. En Noah is homo". "Ik wist het!", zei de kleinste van de drie (K.). "Ik zei toch dat het een flikker is!" Ik ben nog helemaal niet uit de kast maar Tara weet al dat ik homo ben sinds we elkaar kennen. Ik weet het al vanaf mijn geboorte, denk ik. Nu de rest van de wereld nog..

Uiteindelijk hebben twee van de jongens met mij gezoend. Eerst met veel moeite en wat walging in hun ogen, maar na een tijdje (Tara heeft ze verplicht dat we minstens twee minuten moesten tongen) leken ze te genieten. Tara had ze beloofd dat ze met hen alledrie zou zoenen "en misschien meer, als het me bevalt" als ze met mij zouden tongen. K. weigerde. Volgens mij vond hij mij echt een sukkel. Hij keek telkens weg als ik hem aankeek en heeft geen enkele keer iets tegen mij gezegd. Toen ik met de laatste bezig was hoorde ik de andere twee jongens opeens schreeuwen.
Tara was weg! Ze was 'm gewoon gepeerd!

Zat ik hier dan met J. te zoenen. Ik had verwacht dat hij ook boos achter z’n vrienden en Tara aan zou rennen. Maar hij negeerde z’n vrienden gewoon en ging maar door. Ik vond het allemaal wel best. We waren nu alleen. Het zoenen werd steeds heftiger en ik probeerde te doen wat ik dacht dat ik moest doen in dit soort situaties. Ik drukte met mijn borstkas tegen zijn lichaam aan en trok hem steeds meer naar me toe. Hij was best een beetje gespierd, waarschijnlijk sport hij veel. Verbazingwekkend genoeg ging hij erop in. 'Volgende stap, Noah' dacht ik na een kwartier zoenen. Hij leek er helemaal in op te gaan nu zijn vrienden achter Tara aan waren gegaan. Zij zat waarschijnlijk allang op de bank tv te kijken, haar kennende. Ik had hiervoor al met twee jongens gezoend maar daarbij hadden we gewoon rechtop gestaan en elkaar niet echt heel veel aangeraakt.
Ik besloot al mijn moed te verzamelen en mijn hand op zijn bovenbeen te leggen.

Ik probeerde het zo cool mogelijk te doen, alsof het doodnormaal was voor mij. Blijkbaar werkte het want hij leek het wel leuk te vinden. Telkens flitste door mijn hoofd hoe raar maar gaaf dit eigenlijk was. Dit was gewoon weer een van Tara’s domme spelletjes. Maar nu pakte het een keer leuk uit. Daar stond ik dan, op het punt om ‘iets’ te doen bij een jongen. In een speeltuintje! Ik ging nog dichter tegen hem aan zitten. We waren nog steeds heel heftig aan het zoenen. Mijn hand lag een beetje ongemakkelijk op zijn been. Gelukkig! Hij pakte mijn hand en duwde hem hoger en meer naar de binnenkant van zijn bovenbeen. Ik was echt superdicht bij zijn lul. Ik besloot die laatste stap maar gewoon te zetten en vond met mijn hand zijn piemel door zijn broek heen, die stijf bleek. Ik zelf was al vanaf de eerste aanraking opgewonden. Maar het idee dat een andere jongen geil werd van zoenen met mij, maakte het nog heftiger. Ik kende dit hele spel niet en het was zo raar dat dit nu serieus aan het gebeuren was. Ik moest er bijna om lachen. Misschien ging ik te snel maar ik wilde niet dat hij opeens spijt zou krijgen. Ik dacht dat hij op Tara was! Of in elk geval absoluut niet gay.

In mijn haast ritste ik zijn broek open, stopte mijn hand in zijn boxer en begon hem af te trekken op de manier waarop ik het zelf het lekkerste vond: met lange halen, van langzaam naar steeds sneller. Hij deed helemaal niks bij mij. Wat ik wel prima vond, want ik kan al moeilijk fietsen en bellen tegelijk, laat staan zoiets. Ik denk dat ik het allemaal best goed deed. J. begon steeds harder te ademen en er ontsnapten soms kleine kreuntjes uit zijn mond als ik hem tegelijkertijd in z’n nek zoende in plaats van op z’n mond.

Opeens stond 'P.' voor onze neus. "Waar de fuck zijn jullie mee bezig?", vroeg hij zich hardop af.

J. had zijn ogen dicht en schrok zich dood. Ik schrok ook maar wilde helemaal niet stoppen. "Hou je mond en kom zitten", zei ik tegen P.. Mijn stem sloeg een beetje over omdat ik was geschrokken van mijn eigen dapperheid. Ik zei dat wel heel stoer, maar ik was eigenlijk bang dat die gast me in elkaar zou slaan. Ik was dan ook helemaal verbaasd toen P. ook echt naast ons kwam zitten. Ondertussen was ik weer verder gegaan met het aftrekken van J., die de hele tijd niks tegen zijn vriend had durven zeggen. Even hoorde je alleen het gehijg van J., die zich weer op mijn handwerk had gericht, en verder helemaal niets. Totdat P. zei: “Ik wil ook”.
Noah