Vaak wordt ons verweten dat we alleen negatieve berichten plaatsen over bijvoorbeeld Christenen of de paus. Om dit verwijt om te draaien naar iets positiefs gaan we op zoek naar ontroerende, mooie verhalen en ervaringen. Het is een feit dat er tegenwoordig vaker negatief dan positief wordt bericht over religies, door alle media.

Daarom is er nu, voor iedereen die een mooi, vervelend, ontroerend, motiverend of verrassend verhaal heeft, de mogelijkheid om dit te delen met ons. We zoeken mensen die niet alleen homo zijn, maar ook moslim, christen, Jood, hindu of Boeddhist. En natuurlijk zijn we ook benieuwd naar je verhaal als je bijvoorbeeld een Amerikaans geloof (mormoon, quaker, Scientology) aanhangt of een Jehova's getuige bent. 

Daarnaast zullen ook wij ons steentje bijdragen door de meest interessante mensen die ook maar iets met dit onderwerp te maken hebben, te interviewen of te strikken voor een gastcolumn. Tips hiervoor zijn ook altijd welkom!

Op deze manier kunnen we er met z'n allen een inspirerend en leerzaam jaar van maken. Een jaar waarin we weer durven te geloven!

Heb je een mooi verhaal? Of tips voor de redactie? Mail ze naar Redactie@gay.nl