David FacebookDat Madonna en Elton John elkaar niet liggen, is voor menigeen geen geheim. Dit bleek maar weer eens bij de Golden Globes, afgelopen zondag.

Madonna won de prijs voor Best Orginal Song, in een categorie waarin ook Elton John was genomineerd. Elton's man David Furnish sprak er op Facebook schande van.

"Madonna beste liedje? Fuck off! Dat Madonna de prijs voor Best Original Song wint, bewijst maar weer eens dat deze awards niets met iemands verdienste te maken hebben. Haar dankwoord was genant in zijn narcisme. En haar kritiek op Lady Gaga laat zien hoe wanhopig ze eigenlijk is."

Eerder op de rode loper zei Elton John tegen presentator Carson Daly dat Madonna geen schijn van kans maakte in zijn categorie met daarin ondermeer  Mary J.Blige.

Na afloop van haar overwinning werd aan Madonna gevraagd hoe het voelde om Elton te verslaan. "Ik hoop dat hij de komende jaren nog tegen me praat. Hij staat er bekend om dat hij vaak boos op me is. Hij is briljant en ik houd van hem en hij wint vast een andere keer. Ik voel me er niet slecht over."

Hieronder David Furnish en Elton John op de rode loper:

AN