Fernando Flores was een tijd lang bodyguard van de zangeres en heeft daarna een zaak aangespannen tegen Britney omdat hij haar beschuldigde van seksuele intimidatie. Ze zou zichzelf meerdere keren hebben uitgekleed om hem vervolgens te verleiden tot seks.

Maar dat is volgens Flores niet alles. "Britney heeft een enorme lust naar seks. Tijdens haar tournees was niets te gek", vertelt de ex-beveiliger. 'Ik heb verhalen gehoord over triootjes, orgies, meiden die met elkaar bezig waren, dingen waarvan je oren gaan klapperen." 


De moeder van twee was volgens Flores ook niet vies van mooie vrouwen. 'Ik zag in haar badkamer een foto van haar in een bad met meerdere meisjes. Ze vertelde me dat dat op tournee was geweest en dat het erg gezellig was.' Flores werkte in 2010 voor de popprinses. Hij probeerde haar aan te klagen voor seksuele intimidatie. Hij beweert dat ze zich meerdere keren voor zijn neus uitkleedde en hem in bed probeerde te krijgen. De zaak wordt dit jaar behandeld. Kamp Spears heeft de aantijgingen altijd ontkend.

De ex-bodyguard zegt dat hij 1 miljoen dollar krijgt om alles uit de doeken te doen. Het boek moet verschijnen rond het moment dat de zangeres trouwt met haar derde echtgenoot Jason Trawick.

Bron: Nu.nl