Binnen Amsterdam is er de afgelopen jaren veel veranderd in het uitgaansleven. Mannen mochten niet naar binnen bij vrouwen feesten, vrouwen niet bij mannen feesten en als homo of lesbienne moet je oppassen binnen de heterokroegen aangezien de tolerantie, binnen onze hoofdstad, tegen deze groepen sterk af nam. Deze ontwikkeling hebben Melvin Salemink (28) en Angelica Cotin (26) doen besluiten om een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en iedereen komt voor één ding: een leuk feest.

Op 26 augustus j.l. was het zover. Editie I was een feit. De opkomst was overdonderend voor de organisatie. “Je kan van te voren wel een concept bedenken maar je weet niet of er ook animo voor is”, aldus de organisatie. Door de explosieve groei van het feest is de eerste locatie te klein geworden. De volgende stap voor G.L.A.M.S. is een eenmalig en exclusief feest in Pop-Up Club (oude Havana) aan de Reguliersdwarsstraat 19. Op 28 januari viert Havana zijn laatste feest (the end of Havana) en zal daarna nog een paar maanden door gaan als Pop-Up Club voor een paar exclusieve feesten waaran G.L.A.M.S. er één is.

Dus kom langs op zaterdag 25 februari 2012. Voor meer informatie kunt u terecht op www.glams.nl of “like” ons op www.facebook.com/glams020