In september 2011 verscheen het eerste studio-album van Van der Panne: Eén Nacht. De Telegraaf roemde Van der Panne als ‘Amsterdamse parel’. Het Parool besteedde een groot artikel aan het album en beschreef de Nederlandstalige nummers als een combinatie van pop en chanson.

‘Als je iemand zoekt’ is inmiddels gratis te downloaden vanaf de Last.fm-pagina van Van der Panne. Hij omschrijft het nummer zelf als ‘een ode aan de liefde voor jezelf’. “Je kunt een levenlang op zoek zijn naar liefde, maar het allerbelangrijkste is dat je van jezelf probeert te houden. Die boodschap wil ik mensen meegeven rondom Valentijnsdag. ‘Als je iemand zoekt’ is dan ook een single voor de single”, aldus de zanger.

Sinds de cd-lancering van ‘Eén Nacht’ in een uitverkocht Bitterzoet, heeft Van der Panne niet stilgezeten. Afgelopen december heeft hij samen met Beau van Erven Dorens opgetreden in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso. Ook waren er optredens op onder andere de ‘Nacht van AT5’ en op een bijeenkomst voor ‘Metrohalte Ramses Shaffy’.

‘Als je iemand zoekt’ is gratis te downloaden via: http://www.last.fm/music/Sjors+van+der+Panne/%27Als+Je+Iemand+Zoekt%27+-+Single

Of luister/download hieronder: