Het hart van Nadia sloeg op hol toen ze berichtjes kreeg van Christien. “Ze stuurde me een bericht waarvan ik absoluut niet wist hoe ik daarop moest reageren.” Op de warmste dag van het jaar besloten ze samen iets te drinken. Vlak voordat het begon smste Chistien dat het absoluut geen date zou zijn, want daar date ze niet aan.  Toen ze afscheid namen, sprak Christien de magische woorden ‘Ik zie je wel weer op Skype!’. Nadia: “Met een brede glimlach fietste ik door de regen en het onweer naar huis. Het was niet erg dat ze mij niet leuk vond, ik had een heel fijne dag gehad.” Christien liet sneller dan verwacht iets horen: “De treinen rijden niet meer!” Ze moest blijven slapen. Samen in bed zei Christien ‘mag ik je handen zien?’. Ze pakte Nadia’s hand vast en liet hem niet meer los. Nadia en Christien hebben een DVD-pakket gewonnen!

Stefan kreeg niet zo’n romantisch eerste berichtje van Dick. “Hij sprak me aan op de vele spelfouten en verkeerde zinsopbouw in m’n profieltekst. Ik werd er boos om en zei dat hij me niet moest lastigvallen.” Maar het gesprek kreeg een andere wending en ze gingen op dates. “Na een maand gingen we samen naar de kermis van Hoorn en rond middernacht zaten we op het hoogste punt van het reuzenrad en vroeg hij of ik z’n vriendje wilde worden.”

App
Sanne zag een mooi meisje gitaar spelen maar durfde niet op haar af te stappen. Een tijdje later zag ze hetzelfde meisje, Esmee, tussen de nieuwe profielen uit haar buurt staan op Gay.nl. Weer een paar dagen later kreeg ze via de Gay.nl-app een berichtje van Esmee. “Sturen we niks?”. Ze bleken beide op hetzelfde feest te zijn. Ze raakten aan de praat en het klikte gelijk.

Ook Jente is blij: “Nooit heb ik gay aangemaakt om zo mijn toekomstige vriendin te leren kennen. En toch is het zover gekomen. Toen ik haar zag, wist ik het gelijk. En nu kan ik dat enorm mooie meisje met die geweldige sproetjes al 3 maanden, 1 week en 2 dagen mijn vriendinnetje noemen.”

Kaylee sprak haar vriendin aan op Gay.nl waarna een lange chatperiode volgde. Uiteindelijk spraken ze af. “Onze ontmoeting was op het station, we zagen elkaar.. keken elkaar recht in de ogen en knuffelde heel lang. Ik wist het meteen, zij is het! Ik had dat gevoel nog nooit gehad, en ik wist dat zij speciaal zou zijn.”

Sander was ontzettend leuk aan het chatten met Dick, maar reageerde op een gegeven moment niet meer. Hij speelde naar eigen zeggen ‘hard to get’. Een tijd later nam Sander opnieuw de moeite om hem aan te spreken en met success. Inmiddels zijn ze al ruim een jaar samen! “We denken nog vaak terug aan de begintijd. Dan zegt Dick: “Wat ben ik blij dat ik jou toen weer heb aangesproken!”. Dan roep ik terug: “ANDERS IK WEL!”.”

Annelijn en Laura kwamen er via Gay.nl achter dat ze vrijwel tegenover elkaar woonden. Het kwam tot een afspraakje op het basketbalveldje dat tussen ze in lag. “Het werd het begin van onze vurige relatie. We zijn bijna 14 maanden samen en hevig verliefd

Cliché
Glenn sprak zijn huidige vriend op Gay.nl aan met de sprankelende openingszin ‘Alles goed?’. Heel cliché, maar het werkte wel. Ze zijn inmiddels 2,5 jaar bij elkaar!

Mathieu en Siebe houden het al wat langer vol: sinds mei 2006 zijn ze een stel. Doordat Siebe 2Unlimited op z’n profiel noemde, sprak Mathieu hem aan. “Dus je vindt de muziek van 2Unlimited ook leuk?”. Een gesprek ontstond en er kwam een date in het Aviodrome. “Ik ben geen held die leuke jongens in de supermarkt of op straat aanspreekt”, schrijft Mathieu. Wij zijn vereerd dat hij via Gay.nl zijn droomman gevonden heeft en ze zijn winnaars van een DVD-pakket!

Fijne Valentijnsdag!
Team Gay.nl