G.L.I.T.C.H. is born! Een gloednieuw concept dat staat voor Gay.Lesbian.Itch. Want als je jeuk hebt... moet je krabben! Dus we gaan groots, hysterisch, over de top, dik aange- kleed, en vooral met een dikke knipoog.

G.L.I.T.C.H. is een samenwerking tussen DJ Jip Deluxe, Like Me Organisation (organisa- tor van XXY Openminded) en Corso Rotterdam.

Voor de eerste editie op 4 maart hebben we een primeur: Paul Turner staat voor het eerst sinds The Voice Of Holland live in Rotterdam! De publiekslieveling van TVOH zou een liefdesbaby tussen Mika en Madonna kunnen zijn, en die energie mag niet ontbre- ken bij G.L.I.T.C.H. Dus komt hij jullie gezellig vermaken met een liedje of twee, en wie weet wat ie nu weer aan heeft. Dankjeblieft!

Jip Deluxe en Jeroenski zijn opgegroeid achter de draaitafels in de gay-scene van Rot- terdam. Ze willen niets liever dan terug naar dat gevoel van vroeger. Daarom zijn ze ge- kroond tot residents van G.L.I.T.C.H. Deze mannen zijn meesters in het brengen van de meest dansbare house en techno platen. Laat dat feestje in de dj booth maar aan deze gasten over!

Shagspeare en de vrienden van XXY zijn heer en meester over de kleine zaal. Van clas- sics en Top of the Pop(pers) tot gierende gitaren en ranzige urban. Hoe dan ook, je ont- komt er niet aan je dansen tot de zweetdruppels je nader staan dan de poederkwast.

En verder komt Lady Bee als MC-extraordinaire gezellig het feestje bij elkaar gillen. Mul- tiple eargasms ahoy! En oja, visueel spektakel en sfeermakerij door Jet & XXY'ers, voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid sex, drugs & rock & roll. En nog veeeeeel meer ander gezellige types die het circus compleet maken, van deur tot podium wordt het één groot gekkenhuis.

Dus of je nu uit de kast gesprongen, gestommeld of getrokken bent, G.L.I.T.C.H. er vanaf nu voor alle butches, lipstick lesbo's, tranny's, fanny's, shybians, bikkels, diva's, drags, hasbians, fag hags, queens, barbies & kens, squirters, triseksuelen, stromo's, it- girls, twinkies, wolves, bankhangers, thuis-wijntjes-drinkers en...openminded hetero’s die wel van een goed feestje houden!

DETAILS
Datum:
zondag 4 maart
Tijden: 19:00 - 01:00
Voorverkoop: €10 (ex fee) voor vroege vogels via www.off-corso.nl (Eventim) Deurprijs: €15 voor belletje trekkers (alleen beschikbaar mits niet uitkocht in de voor- verkoop)
NB. Gastenlijst is er alleen voor pers, winnaars, partners en artiesten. 

WIN! Gay.nl verloot 5x2 kaarten voor de gastenlijst. Wil jij kans maken? Mail dan waarom jij Paul Turner wilt zien optreden naar win@gay.nl. Vermeld je volledige naam en je Goldmemberstatus.