BabeuPaul Babeu is de sheriff van Pinal County in de zuid-westelijke staat Arizona. Hij is na sheriff Joe Arpaio de tweede meest gevreesde anti-immigratie sheriff van Arizona. Daarom was iedereen ook verbaast dat hij niet alleen homo blijkt te zijn, maar ook een relatie heeft gehad met een Mexicaanse man die illegaal in de VS verbleef. Naast campagneleider is Babeu ook een graag geziene gast op FOX News en speelde hij mee in een reclamefilmpje van Jonh McCain, met als doel een omheinde grens tussen de VS en Mexico.

Volgens Jose, een 34-jarige Mexicaan die zonder legale documenten in de VS verbleef, had hij de laatste 10 jaar een relatie met Babeu. Nadat de relatie eindigde dreigde Babeu aan de autoriteiten door te geven dat Jose illegaal in het land verbleef, tenzij Jose een officieel document ondertekende, waarin hij moest beloven nooit over hun relatie te spreken. 

Babeu gaf dit weekend een persconferentie waarin hij toegeeft homoseksueel te zijn, maar dat de aantijgingen van Jose over deportatie niet kloppen. Verder geeft hij aan af te treden als co-voorzitter van de Romney-campagne, maar stelt hij zich nog wel steeds kandidaat om congreslid te worden voor de Republikeinse partij.

AN