Girls will be women
Boys will be boys
We all love Supertoys!!

Het twee maandelijkse feest Supertoys in Club AIR is zo'n anderhalf jaar geleden tijdens Gaypride 2010 begonnen en is nog steeds een van de meest kleurrijke feesten van Amsterdam.

De club verandert elke keer in een grote speeltuin, met deze keer een gigantische strandbal en heuse Mexicaanse Pinata's, waar 'The Voice Of Holland' finalist Paul Turner op los mocht gaan. In de grote zaal warmde DJ Johanna Maria de vroege vogels op met lekkere Nudisco. Daarna was het knallen geblazen met live-act Mason. Deze Nederlandse heren gaan als een speer en hebben alweer een tijdje hun album uit, met bijdragen van o.a. Roisin Murphy en Sam Sparro!

Wij stonden ondertussen samen met party-goeroe Ted Langenbach te 'shinen' in de kleine zaal, waar luidkeels werd meegezongen met Whitney Houston in de remix en op de klanken van gemene booty muziek trilden de billen meetbaar op de schaal van Richter...

Als afsluiter in de grote zaal draaide Wannabeastar nog viezer dan wij, laat dat maar aan haar over. Met de confetti nog in het haar en de vingerverf overal, was het tijd om naar huis te gaan. Wat is het heerlijk om af en toe weer kind te zijn!!

Meer info: www.thegteam.dj
Volg The G-Team op Facebook, klik hier!

Upcoming gigs:
24/2 Mayonaise Speciaal @ Club Roque, Amsterdam 
1/3 LMFAO Official Afterparty @ Heineken Music Hall, Amsterdam 

Party Pics!

Vingerverf op de muur 

Echte mannen

Queen of the night

Jarige jopperette Pauline

David de echte fotograaf

Sailorgirls

Het leven is geen appel...

Versieren doe je zo!

Volle bak

Evert was in de war met de datum

Groepshug

I get so emotional baby

PR PR Pauline & Robbert

Los en lesbisch

Marco, ook een echte fotograaf

I'm every woman Coockie

Sta jij hier tussen en heb je dat liever niet? Vul het formulier in op www.gay.nl/help/ 

Fotocredits: The G-Team