Katie PriceKerry Marshall, een als man geboren 18-jarige Britse, vermomde zich als Jordan met blonde pruik en zonnebril en maakte de realityster op die manier vele duizenden Britse ponden afhandig. Het personeel van de HSBC bank in Lincolnshire was er helemaal van overtuigd, dat het hier om de echte Katie Price ging.

Volgens de Britse krant The Telegraph vertoonde Marshall al eerder stalkerachtig gedrag. Acht maanden geleden was ze het huis van Katie Price binnengedrongen, zogenaamd als beveiligingsmedewerker, om zodoende haar bankgegevens te stelen. Vervolgens gaf ze de bankpas van Price als gestolen op, om daarna in vermomming een nieuwe pas bij de lokale bank af te halen.

Naas het stelen van geld kocht ze ook een Mazda, dure kettingen en diverse spullen via internet. Na een week werd Marshall betrapt toen ze 14 duizend pond wilde opnemen van Price's rekening.

Afgelopen vrijdag bekende de transseksuele Marshall schuld. Ze krijgt een taakstraf en moet verplicht onderzocht worden in een psychiatrisch ziekenhuis. Daarnaast krijgt ze een levenslang contactverbod opgelegd.

Price liet eerder weten dat ze hoopte dat het hier om een vrouwelijke look-a-like ging, dat was beter voor haar ego. Dat kunnen we ons voorstellen.

AN/Bron: De Telegraaf