GeerGeer liet in een interview met De Telegraaf weten dat hij absoluut not amused is over het nieuws dat Paul Turner onderdeel uitmaakt van de komende Toppers-concerten. 

"Hoe moeilijk is het om gasten met ons door te nemen? Ik begrijp nu waarom Gordon wel eens dwars was. Ik wist van niks en dat geldt overigens ook voor namen als Paul de Leeuw en Glennis Grace. Gasten die ook naar de Arena komen zonder dat ik daar wat van wist. Paul de Leeuw en Glennis Grace zijn echter supercollega's."

Geer kent Paul Turner alleen van The Voice of Holland en dat liet geen al te beste indruk bij hem achter. "Hij heeft vast fans, maar ook veel mensen die zijn act niet zien zitten, ik val in die laatste categorie. Ik vind hem geen bijzonder zanger en eerlijk, hoe moeilijk is het voor hem om uit de kast te komen. Ik erger me er gewoon aan."

Turner zelf hoop dat Joling hem een kans geeft. "Het is een mening en die kan veranderd worden. Optreden met De Toppers is voor mij een droom die uitkomt," aldus de flamboyante Brit.

AN