COVER WINQ 46Over WinqWinq is Nederlands' grootste gay lifestyle magazine. Boordevol mode, cultuur, body&mind, reisverhalen en vaak verrassende inhoud voor jongens en mannen zoals jij. Uiterlijk gezien is het 'deliciously superficial' maar als je eenmaal aan het lezen bent geslagen zul je verrast zijn door de redactionele kwaliteit van dit blad. Global Queer Culture 2.0 !

Over Expreszo: Expreszo, sinds 1988 het magazine speciaal voor LHBT-jongeren, richt zich op wat jongeren werkelijk bezighoudt. Achtergronden, meningen, lifestyle en verhalen van mensen net zoals jij. Hoe kwamen zij uit de kast? Wat vindt jouw favoriete artiest van homoseksualiteit? en eh, heeft er iemand ervaring met homoseksualiteit binnen een sportteam? Een jaargang Expreszo kost normaal gesproken 30 euro, maar jij kan gratis abonnee worden als Goldgift.

Over Gay&Night: Gay&Night is het grootste gay magazine in Nederland. Het is verkrijgbaar in vrijwel alle gay uitgaansgelegenheden in Nederland en Antwerpen, maar het is natuurlijk véél makkelijker om het blad iedere maand thuisbezorgd te krijgen. Dan blijf je maandelijks op de hoogte van ál het uitgaansnieuws, lees je alles over film, muziek, dans en theater, nieuws op homo-emancipatiegebied, reisartikelen, roze evenementen en nog veel meer! Incl. handige plattegronden en adresgegevens van bars, cafés en clubs in Nederland én Antwerpen. Bovendien ontvang je eens per jaar met Gay&Night ook gratis de programmaboekjes van Antwerp Pride en Amsterdam Gay Pride!

Neem nu een Goldmembership met de Winq, Expreszo of de Gay&Night! (Klik op de naam van jouw keuze)

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?

  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En natuurlijk nog veel meer!