Tijdens Milkshake festival zijn er podia voor de populaire gayminded feesten Can You Feel iT, Supertoys en de Black Tea Party van Erwin Olaf. Het Rotterdamse NOW&WOW host de LOLITA KLUP en Paradiso verzorgt de Live Stage. Kaarten voor Milkshake Festival kosten aanvankelijk 25 euro in de Early Birds.

Marieke Samallo (AIR) en Peter van Vught (Paradiso) zijn de initiatiefnemers van het festival: "We vonden het tijd voor spektakel, entertainment en een interessante samensmelting van een selectie van de liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR. Tijdens Milkshake heerst er een Free Love & Tolerance Policy, vrij van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, religies, seksuele voorkeuren en mannelijke en vrouwelijke verschijningsvormen. Milkshake wil dit vieren!"

Het Milkshake festival komt mede tot stand met hulp van de gemeente Amsterdam, samen met de ondernemers werkt de stad aan verbetering van de onderlinge samenwerking. Hierdoor ontstaan nieuwe innovatieve concepten die Amsterdam nationaal en internationaal weer een nieuwe impuls geeft als populaire Gay Destination.

Milkshake festival vindt plaats op 22 juli van 12.00u tot 23.00u in het Amsterdamse Westerpark. De voorverkoop start zaterdag 17 maart om 10.00u.

Volg Milkshake festival op Facebook en Twitter!