Gay.nl introduceert een spannende nieuwe functie: de Darkroom! De Darkroom is voor Gay.nl-ers die expliciet op zoek zijn naar een seksdate of sekschat. Ga de Darkroom binnen en je ziet wie er in dezelfde mood is als jij.

Net als bij een echte darkroom zie je bij ons pas wie er binnen is als je zelf ook binnen bent. En anderen zien jou dan dus ook. Om ‘pottenkijkers’ tegen te gaan kun je niet even snel naar binnen glippen en er dan meteen weer uit – je bent met je profiel minimaal een half uur aanwezig in de Darkroom. Je ziet in de Darkroom alleen het geslacht waar je op valt. De Darkroom is dus voor meiden en mannen geschikt, zonder dat je elkaar tegen hoeft te komen!

Als je de Darkroom betreedt kun je de andere bezoekers filteren op locatie en op leeftijdsrange. Zo zie je meteen wie er in je buurt is! En kom je toevallig op het profiel van iemand die in de Darkroom zit terwijl jij dat ook zit? Dan zie je dat meteen!

Klik hier om direct naar de Darkroom te gaan!
(Zorg dat je bent ingelogd) 

De Darkroom is nog een beta-fase. Mocht je problemen tegenkomen of suggesties hebben om de Darkroom te verbeteren, aarzel dan niet en mail ze aan helpdesk@gay.nl o.v.v. Darkroom.