Joling staat 17, 18 en 19 mei met de Toppers in de Arena. Gastoptredens komen er van Paul de Leeuw, Glennis Grace maar ook van Paul Turner. Joling tegen Gay.nl: "Ik kan er niet aan wennen. Als kind was ik altijd al bang voor clowntjes en misschien dat ik hem daar wel wat van vind hebben. Clownesque. Doodeng!"

Het Leukste Weekend
Van 28 september tot 1 oktober vindt in Centerparcs De Eemhof Het Leukste Weekend. Tijdens dit weekend is het hele park bedoeld voor fans van Joling om zo iets terug te doen rondom zijn 25-jarige jubileum als zanger. Mister Gay NL Thom zocht Joling op tijdens de perspresentatie.

Joling heeft al veel zin in het weekend. "Het wordt een en al gekkigheid. Ik ben de reisleider, maar ook Patty komt, Rene Froger is erbij, Gordon komt met LA the Voices, noem maar op. We gaan bingoën, hebben een poolparty. Het programma is overvol en is het hele weekend de hele dag door.

Geer heeft een duidelijk beeld hoe zijn ideale weekend eruit ziet: "Lekker eten, leuke mensen en misschien nog een beetje seks tussendoor. Haha."

Om de aankondiging van Het Leukste Weekend compleet te maken, gingen Gerard en Patty als zeemeermin van de glijbaan af. Zie hieronder het resultaat: