By the Grape heeft altijd de meeste 100 opwindendste wijnen met speciale aandacht  voor duurzame wijn en wijn van biologische geteelde druiven van kleine, ambachtelijke wijnboeren. De keuze van de wijnen wordt mede bepaald door de wijnkenners en –schrijvers van By the Grape. 

By the Grape Winery
In Velp(Gld) is onze winery gevestigd aan de hoofdstraat 21. Een multifunctionele locatie waar wijn en gastronomie samenkomen. Een winkel met een proeflokaal waar het hele assortiment te zien en te proeven is en waar je altijd welkom bent voor een glas wijn.

Lentewijnpakket met 15% korting
Een exclusieve selectie van 12 karaktervolle wijnen, afkomstig van over de hele wereld, veelal duurzaam en van biologische oorsprong. Niet verkrijgbaar in de supermarkt. Geproefd en goedgekeurd door onze wijnkenners. 

Dit lentewijnpakket begint met twee flessen heerlijke Prosecco die écht lekker zijn. Dan twee heerlijke witte wijnen; een frisse, stuivende Sauvignon blanc uit Chili en een volle, tropische Chardonnay uit Argentinië van biologisch geteelde druiven. Daarnaast vind je twee heerlijke flessen rosé van Domaine Roman uit de Pays d'Oc. Het hoofdstuk 'Rode wijn' wordt ingevuld door een Beaujolais van Domaine Romany die je heerlijk koel mag drinken en een boerse Cabernet franc van Domaine Bassac.

Nu gemiddeld 6,58 per fles. Van 92,48 voor 79,00. Gratis bezorgd! Bestel hier >>