Paradiso vormde het decor voor Too Many Dicks on the Dance Floor afgelopen eerste paasdag. Met onder andere Blush en The G-Team op het main stage en Miss Bunty en Disctwins in de kleine zaal stond er een sterke line up. Het zorgde ervoor dat Paradiso van onder tot boven goed gevuld was met een gevarieerde groep feestgangers. 

The G-Team, party reporter van Gay.nl, draaide op de main stage een verrassende mix die goed aansloeg. Peter en Thijs kozen voor de iets minder voor de hand liggende nummers, zoals Blue Jeans in plaats van Video Games van Lana del Rey.

Miss Bunty
In de kleine zaal van Paradiso kreeg vlak daarvoor Miss Bunty het eerste exemplaar van haar debuutalbum 'Reanimated' uitgereikt door Joost van Bellen. Bunty is een van de bekendste vocalists van Nederland en is regelmatig te horen op gay feesten als Can You Feel iT? en Supertoys en op festivals als Valtifest. Het album bevat uiteraard dance en house, maar heeft een disco-tintje en bij vlagen een funky sound.

Live heeft de stem van Bunty het nog nooit laten afweten en ze verliest weinig van die oerkracht op het album. Ze heeft eerder al wereldwijd hits gehad op labels als HedKandi en Ministy of Sound, maar dit album is een en al Bunty. Ze zingt nummers die uitstekend bij haar passen en waarin ze uitstekend uit de voeten kan, zoals bijvoorbeeld 'My Man', een cover van Eartha Kitt. 

WIN! Gay.nl verloot 3x 'Reanimated' van Miss Bunty. Mail win@gay.nl met je profielnaam, voornaam, achternaam, adres en Goldmemberstatus en gebruik 'Bunty' als onderwerp.