Om te beginnen is er blijkbaar een soort hele geile (en toch wel foute) trend gaande in Nederland: seks met vaders!

biecht:

Oke, hier gaan we dan. ik ben al een hele tijd uit de kast als lesbisch. wat ik dan ook echt ben, maar toen ik een keer veel te veel had gedronken heb ik het een en ander gedaan met de vader van een vriendin van mij in een steegje tijdens het uitgaan.. OEPS! dit zal ik mezelf noooit vergeven! nog steeds zit ik er erg mee..

biecht:

.. mijn beste vriendin kent haar echte vader niet, of tenminste een vent uit Ghana.. ze ziet hem nooit meer.

HOWEVER. haar stiefvader.. inmiddels 10 jaar getrouwd met haar moeder is best wel sexy. En na een 'spannende' periode waarin we vaak watsappte.. is het uiteindelijk een paar weken gekomen tot een climax. je raad het al.. niemand weet het.. maar ik moest het aan iemand vertellen. hij is nog steeds de happy hetero aan 't uithangen..

biecht:

Ik heb een beste vriend. Ik zit bij hem op de middelbare school. Hij is hetero. Ik val zelf op jongens. Hij woont bij mij in de buurt ook en ik ga er vaak langs. Een keertje liep ik binnen maar hij was er toen niet. Zijn pa zij toen dat hij met zijn moeder en zus in de stad was. Ik plofte op de bank neer daar en wilde op mijn vriend wachten. Ik heb toen een tijdje met die vader gesproken en we hebben het over jongens gehad enzo. Ik dacht dat hij door had dat ik op mannen viel.

Ik weet niet hoe het zover liep maar uiteindelijk hebben we seks gehad in de slaapkamer. Niet all the way, maar gewoon elkaar beetje pijpen en rukken enzo. Ik vond het wel geil, daarna is het helaas niet meer van gekomen.

Nu vraag ik mij af: waar komt dit toch vandaan? Is de oudere man weer begerenswaardig? Ook al had het je vader kunnen zijn, zit je toch graag bij ‘m op schoot? Naakt? Ik snap de seksuele spanning die teweeg gebracht kan worden door een DILF (Dad I’d Like to Fuck), maar seks met de vader van je beste vriend of vriendin is toch wel iets wat je misschien beter niet kan doen. Toch heel knap dat jullie dit op durfden te biechten. Ik snap dat dit een enorme last moet zijn die je met je meedraagt. Wat jullie? Hebben jullie wel eens seks gehad met iemand die je vader of moeder had kunnen zijn?


En waarom zouden we het bij vaderfiguren laten? We kregen ook een paar geheimpjes binnen over andere familieleden. Hoewel dit natuurlijk allemaal hartstikke waar kan zijn, krijg ik hier toch echt een beetje een softporngevoel bij.. Niks mis mee natuurlijk!

biecht:

Ik heb al ruim een jaar een seksuele relatie met het vriendje van mijn zus.

biecht:

Ik heb seks gehad met mijn neef

Over die laatste zei een collega (M.): “Gewoon doen. Er komen toch geen retarded kinderen van en het kost niks!”

Verder was er een inzending die eigenlijk helemaal niet leuk of grappig was. Vooral heel erg droevig en serieus. Mensen, dit is niet okee. Dit was duidelijk een schreeuw om hulp natuurlijk, vervelend om te zien dat mensen zo ver gaan bij hun eigen vrienden.

biecht:

pfoe mijn ergste zonde, die is makkelijk! Een jaar geleden loog ik tegen al mijn vrienden over het feit dat ik kanker had om meer aandacht te krijgen. Na vergeving van al mijn vrienden heb ik mezelf altijd nog niet vergeven!!

Zouden jullie iemand vergeven die dit had verzonnen? Hebben jullie zelf wel eens een leugen verteld die achteraf eigenlijk veel te groot en heftig bleek om ooit nog goed te praten? En dan iets luchtigers! Een piemel van 19 centimeter is prima, moet je heel blij mee zijn. Maar mensen die massaal wegrennen omdat hij zo groot is? Kan ik me niet voorstellen! (Wel superleuk van de kerkseks, past goed in ons thema..)

biecht:

Ik heb een hele grote lul (19cm) en alle jongens waar ik sex mee wil renden weg toen ze hem zagen. Ik heb ook al eens sex gehad in de kerk.

Door dit laatste verhaal ben ik overigens dat laatste kleine beetje vertrouwen in de mensheid verloren. Ik ben geen moraalridder maar.. wie doet zoiets? We hebben allemaal wel eens iemand aan het lijntje gehouden, maar iemand de grond in trappen, geld aannemen en daarna ook nog eens ‘de waarheid vertellen’... Onaardig is een understatement. Ik kijk alvast boos naar iedereen die gaat reageren met “eigen schuld van die lelijkerd die maar dingen voor hem bleef kopen”. Liefde maakt blind.

biecht:

Na een breuk met de leukste jongen die ik kende kwam ik Lucas tegen.En Lucas is nou niet echt de knapste, zegt gerust, de lelijkste jongen die thuisgekluisterd zat elke avond met een glas rodebessensap. Vrouwelijker kan je ze ook niet krijgen trouwens, wat mij totaal niet aanstaat. Al snel gaf hij me kleine cadeautjes, niet al te vervelend moet ik zeggen. Wat ik wel raar vond, want ik kwam totaal niet geinteresseert over. Naarmate ik in de gaten had dat deze jongen al zijn hoop op mij gezet had begon ik gemeen te doen.

Ik vroeg of hij een aantal dingen voor me wilde kopen, wat hij deed. Ik liet hem expres lang wachten zodat ik lekker rustig aan kon doen of nog een extra sigaret kon roken. Ik liet hem alleen achter als hij moest wachten op de trein, omdat ik geen zin had om te wachten , dus ik deed maar alsof ik werd gebeld en dat ik zo snel mogelijk thuis werd verwacht. Ik liet hem betalen voor dingen die ik wilde hebben, maar me geld thuis was vergeten. Ik sprak nooit bij hem af op een plek waar we alleen waren (met het idee dat ik hem aan moest raken walgde ik al laat staan een kus.)

Al dit kon ik bij hem flikken. ik had zelfs een deal met hem gemaakt dat hij me mee uit winkelen zou nemen en dat het budget rond de 1000€ zou zijn. Ik wist zeker dat ik hem zou dumpen als ik dan in de trein zat op weg naar huis met tassen vol kleding via een lullig smsje. 1 Keer zou ik dit doen bij iemand, omdat het kon, omdat ik de macht had.

Toen die leuke jongen waar ik het al eerder over had, mij graag weer wilde zien en een drankie met me wilde doen ging me hartje weer tekeer. Hopen op hetgeen waar je niet hoort op te hopen en toch doe je het.

Maargoed, ik heb Lucas toen gebeld en hem bedankt voor alles wat hij voor me gekocht had. Ik zei er ook bij dat ik me schaamde als ik met hem over straat liep, ervan walgde bij het idee hem al aan te raken en ik niet snap dat hij ooit met iemand een gelukkig leven zou kunnen leiden. En als laatste messteek in de rug gezegd dat ik nooit van hem gehouden heb en een heerlijke jongen tegen het lijf was gelopen en dat ik daarmee van plan was verder te gaan. Afgedankt en ingeruild.

Okee, nog eentje dan. Hier mogen jullie zelf een mening over vormen!

biecht:

Door mijn seksuele egoisme heb ik niet alleen mezelf maar ook mijn vriendje een hiv besmetting gegeven. Gelukkig zijn we er wel dichter door bij elkaar gekomen.

Tot slot, zoals eerder al gezegd zijn we erg blij met jullie input en willen we meer van dit soort anonieme maar interessante verhalen met jullie delen. Blijf daarom vooral heel veel opbiechten! Het mag over alles gaan. Of het nou seks, vriendschap, geld, politie, huisdieren, taarten bakken of Russische literatuur betreft, als het maar een biecht is.  Kom je hart luchten op de biechtstoel!


P.S. Niemand vond de onderstaande leuk, maar ik moest er toch best hard om lachen..

biecht:

Ik was vorige maand in de bioscoop en een stelletje 2 bankjes voor mij had een grote bak popcorn en 2 zakjes m&m's, ze moesten naar de wc in het midden van de film dus jatte ik de popcorn en m&m's. Ik heb ook nog naar ze gegooid.

CF