Waar vorige editie Paul Tuner zichzelf vurig in het zweet stond te hupsen, zal deze keer JODY BERNAL het podium live bestijgen. Want hoewel menig humorloos persoon van verlichting zuchtte bij het zien van de film New Kids, zijn wij maar wat blij dat het slechts een film was. Go Jody!

Jip Deluxe en Jeroenski zijn natuurlijk weer het vaste meubilair in de grote zaal, onze rotsen in de branding, onze steun en toeverlaat. Dit keer aangekleed door rising star-duo The G-team; candy voor zowel het oog als het oor. Niet voor niets resident op Mayday’s Can You Feel It feesten en bekroond tot partyverslaggevers bij Gay.nl. En als kers op de taart hebben we niemand minder dan de fenomenale Lacroix, om ons als afsluiter muzikaal uit te zwaaien. Speciaal voor deze King of Queens gaan we een uurtje langer door. Daarna neemt hij jullie allemaal op sleeptouw voor de exclusieve afterparty bij Bliss!

Oldies en newbies
In de kleine zaal is Shagspeare de main host. En dat deze “Mr.White” van alle muzikale markten thuis is, hebben we afgelopen editie geweten. De zweetdruppels vielen van het plafond, terwijl Shagspeare de oldies, newbies en inbetweeners ten gehore bracht. Deze editie heeft hij Rotterdammer pur sang Jeremaine S in zijn kielzog, die een neusje heeft voor het neusje van de zalm, als het om dans- en sjansplaten aankomt. Van classics en Top of the Pop(pers) tot gierende gitaren en ranzige urban. Expect the unexpected!

Verder is MC Divine van de partij met haar goddelijke stemgeluid om de gemoederen vooral níet te bedaren! En natuuuuuuuurlijk zijn ze er weer: de hapjes waar iedereen zo lyrisch over was. Ze zijn smakelijk, uitdagend en spraakmakend … Jet, XXY en de bende van ellende! Voor uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid kijkgenot en endorfientjes…

Hail to all queens!
Dus of je nu uit de kast gesprongen, gestommeld of getrokken bent, G.L.I.T.C.H. is er vanaf nu voor alle queens, butches, lipstick lesbo's, tranny's, homo's, fanny's, shybians, matroosjes, bikkels, diva's, drags, hasbians, fag hags, queens, barbies & kens, squirters, triseksuelen, stromo's, it-girls, twinkies en openminded hetero's die wel van een goed feestje houden!

Hail to all Queens! Tot 29 april!

ZONDAG 29 APRIL
19:00 - 02:00 €5 (ex fee) earlybird tickets.
Verkoop start donderdag 29 maart via www.corsorotterdam.nl.
Er zijn slechts een beperkt aantal van deze kaarten beschikbaar, dus OP=OP! €10 (ex fee) regular presale ticket via www.corsorotterdam.nl. €15 doorticket (alleen beschikbaar mits niet uitverkocht in de voorverkoop)

Winnen!
Mail naar win@gay.nl en laat ons weten waarom jij zo graag naar dit feestje wilt! Wij geven namelijk 5x2 kaarten weg!