14 april 2012 is het 100 jaar geleden dat de Titanic zonk na de botsing met een ijsberg. Iedereen kent dat verhaal wel zo ongeveer. Meer dan 1500 mensen overleden die dag en in plaats van het herdenken van hun dood, vergelijkt het groepje antihomoactivisten in deze video genaamd "The Truth that Transforms" gelijke rechten van homo's met een vernietigende ijsberg.
"Homosexual agenda" is een kleinerende term die door sociaal conservatieve Amerikanen wordt gebruikt bij elk willekeurig pleidooi voor acceptatie en normalisatie van homoseksualiteit. Volgens de mensen in dit clipje is die "agenda" bezig om de moraal van de kinderen en kleinkinderen van gelovige Amerikanen te vernietigen.
"Gelijke rechten en acceptatie van homo's is het grootste gevaar voor religieuze vrijheid van deze tijd," aldus Liberty Counsil's Mathew Staver. "We hebben de ijsschots al geraakt en het schip komt vol met water te staan, de vraag is of we het overleven," zegt talkshow host en schrijver Michael Brown.

Net nu je denkt dat sociaal-conservatieven niet lager kunnen zinken, komen ze met deze volstrekt idiote, bizarre en beledigende opmerkingen.
AN