De volledige programmering van Extrema Outdoor 2012 is zojuist bekendgemaakt. ’s Werelds bekendste artiesten uit verschillende dance-genres zijn geprogrammeerd voor het vernieuwde dancefestival. Onder meer David Guetta, LMFAO, Nero, The Bloody Beetroots, Kevin Saunderson met Inner City, Paul Kalkbrenner, 2ManyDJ’s, Goldfish en Gregor Salto met Skunk Anansie’s zangeres Skin prijken op het affiche.

Zaterdag 14 juli beleeft Extrema Outdoor zijn zeventiende editie aan het strand van Aquabest. Begin dit jaar liet organisatie Extrema al weten dat bij het festival het roer omgaat. Naar eigen zeggen gelooft Extrema dat meer livemuziek en meer beleving op en rondom het podium het toekomstbeeld is van de nieuwe elektronische muziekfestivals. “Het zal een honderd procent dancefestival blijven, maar we gaan ons meer focussen op live optredens van dance-artiesten en ook dj’s in combinatie met show”, aldus Marcel Mingers, directeur van Extrema. Het festival gaat sinds dit jaar als ‘XO Live’ door het leven.

Voor de hele line up kijk je hier: http://nl.extrema-outdoor.com/nl/line%20up/

Voorverkoop De Sneak Preview-voorverkoop is uitverkocht. Reguliere tickets bedragen €64,-. CJP-kaarthouders krijgen €7,50 korting. De voorverkoop van het dancefestival wordt verzorgd door Timoco. Online via de festivalwebsite en bij alle Nederlandse en Belgische filialen van Free Records Shop. Ook zijn er extra voordelige duotickets te koop voor Solar Weekend en Extrema Outdoor samen.

Wij mogen 1 x 2 kaarten aan een hele gelukkige winnaar weggeven. Stuur ons jouw allervetste festivalfoto op win@gay.nl!  

CF