geer en goorGerard Joling gaat het opnieuw proberen met zijn oude vlam, een purser bij de KLM met wie hij anderhalf jaar geleden hete nachten beleefde op Curaçao.

"Het is een blonde kanjer met prachtige blauwe ogen. Hij is biseksueel en wist nog niet wat hij nu liever wilde: vrouwen of toch de mannenliefde. Nu heeft hij me toch verzekerd voor de mannen te gaan. Je kunt niet aan hem zien dat hij ook op mannen valt" (blijkbaar is dat dus nog steeds belangrijk voor sommige mensen).

Een naam wil Geer niet geven, want de hunk is niet zo van de schijnwerpers. "Als de tijd er rijp voor is, komen we wel samen naar buiten. Voorlopig houd ik hem lekker binnen voor mezelf," gierde de flamboyante zanger.

Gordon ontmoette op Koninginnedag een "fantastisch leuke" Portugese jongen met wie het enorm klikt. Dit weekend komt die jongen weer naar Nederland en Gordon stapt zelf over twee weken in het vliegtuig naar Lissabon, zo laat hij aan het AD weten.

Lang lijkt Gordon dus niet te treuren om Raoul, zijn vaste vriend die hij enkele weken geleden bedroog. Maar volgens Gordon zat die relatie al langer niet goed, anders was hij in die discotheek niet vreemd gegaan. 

AN/Bron: De Telegraaf.