Klik hier om direct te bestellen!

Saturday Night Fever
New York City; seventies;  het legendarische discotijdperk

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm Italiaans immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door alle vrouwen en is voor alle jongens hét voorbeeld.  Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen.

YOU SHOULD BE DANCING!

De legendarische Bee Gees hits ‘Stayin’ Alive’, ‘Night Fever’ en ‘You should be dancing’, ook te horen in deze musical, wisten generaties te betoveren. De rol van Tony Manero wordt gespeeld door Joey Ferre, Michelle Splietelhof kruipt in de rol van Stephanie Mangano, de bloedmooie nieuwe danspartner van Tony.  Annette, die ook uit Brooklyn komt en de vaste danspartner van Tony is, wordt gespeeld door Laurie Reijs. De familie Manero wordt verder gespeeld door Roman van der Werff, als Frank junior, de broer van Tony. Judy Doorman als de moeder, Flo Manero, en Tim Meeuws als de vader Frank senior. Rogier Komproe neemt de rol van DJ Monty op zich.

Werkwijze

- U bestelt in de webshop een voucher per persoon voor de voorstelling die u wenst te bezoeken.
- Uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling ontvangt u de vouchers per e-mail.
- Deze vouchers kunt u bij het de kassa van het theater omwisselen om uw kaarten voor de voorstelling op te halen. Deze kaarten zijn voorzien van rij- en stoelnummers.

Voorwaarden

- De vouchers zijn uniek en kunnen eenmalig gebruikt worden.
- Alle prijzen zijn exclusief  € 4,50 administratiekosten per bestelling.
- De vouchers zijn op basis van beste beschikbaarheid.
- Vouchers kunnen bij de kassa van het nieuwe Luxortheater omgewisseld worden voor een entreebewijs. 

Wanneer

4 juli 20.00 uur
5 juli 20.00 uur
6 juli 20.00 uur 
7 juli 20.00 uur 
8 juli 14.00 & 19.00 uur 
10 juli 20.00 uur
11 juli 20.00 uur
12 juli 20.00 uur
13 juli 20.00 uur
14 juli 20.00 uur
15 juli 14.00 uur

Prijzen

Van  €59,50
Voor €29,50 

Korting

50%

Locatie

Nieuwe Luxor Theater

Klik hier om direct te bestellen!