De Red&Blue is al sinds jaar en dag een van de populairste clubs van de Benelux. Word nu Goldmember en maak gebruik van de vakantiegeldaanbieding. Je krijgt dan twee vrijkaartjes voor een club night in Antwerpen. De twee toegangskaartjes besparen je rond de dertig euro, afhankelijk van de avond. Je ontloopt daarnaast de eventuele rij en inschrijvingskosten!

Voor welk feest ga jij?
De Red&Blue vormt vrijwel wekelijks het decor voor gay feesten met internationale allure. De ene week wat meer mainstream met een ijzersterke DJ en de andere week wat erotischer met opwindende acts en aankleding. De Red&Blue is centraal gelegen aan de Lange Schipperskapelstraat en is vanuit Nederland zowel met auto als openbaar vervoer prima te bereizen. Voor het feest van zaterdag 23 juni komt deze actie iets te laat, daarvoor kun je je tickets derhalve niet voor inzetten. De tickets zijn geldig tot en met augustus.

Kijk voor de meest actuele agenda op www.redandblue.be

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?

  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.

En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis tickets voor Red & Blue! Klik hier om je aan te melden!