Party people! Na 3 succesvolle edities in de House of Rising en de Pop-Up Club gaat G.L.A.M.S. op zaterdag 2 juni helemaal los in EVE! De voeten gaan weer van de vloer en de handen in de lucht! En deze keer weer met 4 (nieuwe) DJ’s in verschillende stijlen.

Tijdens deze 4e editie zal er voor het eerst een mannelijke DJ solo draaien die iedereen mee terug in de tijd neemt. ‘When things were better’ zoals ze zeggen. Omdat G.L.A.M.S. er voor iedereen is zullen we dus ook los gaan op de tunes van nu! Een upcoming DJ (gedraaid op Ruigoord) is er klaar voor om iedereen gek te maken.

Nieuwsgierig welke DJ’s deze G.L.A.M.S. weer tot een succes gaan maken? Check www.glams.nl. G.L.A.M.S. is voor iedereen en is er dus ook muziek voor iedereen. De DJ’s gaan het onmogelijk maken om stil te staan, jong of oud. We gaan van de moonwalk tot de shuffle. Dus haal die sneakers, slippers of high heels uit de kast en ga los op G.L.A.M.S. en maak er een onvergetelijke exclusieve avond van met je vrienden gay, straight of bi. Just be fashionably yourself! G.L.A.M.S. maakt geen onderscheid in mensen maar onderscheid zich van de feesten.

Tot zaterdag 2 juni G.L.A.M.S. exclusief in EVE, reguliersdwarsstraat 44 Amsterdam!

G.L.A.M.S.
www.glams.nl
wanneer: zaterdag 2 juni
waar: Pop-Up Club (old Havana)
Reguliersdwarsstraat 19
Entree: €5,- p.p.