owner abbeyEigenaar David Cooley zegt overspoeld te worden met aanvragen van dames die hun vrijgezellenfeestjes in het weekend graag in The Abbey willen komen vieren. "Getooid met penishoedjes komen ze hier om de gogo-dansers bewonderen en hebben ze lol met onze homoseksuele klanten. Zonder dat ze beseffen dat wij niet dezelfde rechten hebben."

"Na het zien van al die vrijgezellenfeestjes van onze heteroseksuele vriendinnen die een geweldige avond en zoveel plezier hebben, vond ik het bijna een klap in het gezicht van onze homoklanten. Daarom heb ik besloten de feestjes te verbieden tot wij homo's dezelfde trouwrechten hebben in de VS als hetero's."

"De laatste 22 jaar is The Abbey een plek geweest die iedereen welkom heet, homo's, hetero's, lesbiennes en transseksuelen. We houden van onze heteroseksuele vriendinnen en ze blijven hier meer dan welkom, alleen niet voor vrijgezellenfeestjes."

The Abbey moedigt andere homobars in het land aan hetzelfde te doen, tot iedereen in de VS dezelfde rechten heeft.

Volgens de eerste berichten zijn de klanten, zowel homo als hetero, erg over het verbod te spreken. Men vindt het ook tijd worden dat er meer actie wordt ondernomen door bezoekers van homobars voor de gelijke rechten van homo's.

Onlangs kwam Mariah Carey onverwacht een avondje stappen in The Abbey

AN