Van 15 juni t/m 1 juli wordt het MidZomerGracht festival, het enige homoculturele festival van Utrecht gehouden. Met het thema 'Elke dag een andere kleur' laten we Utrecht de verscheidenheid zien aan seksuele diversiteit. Van ho, bi, he en trans, van jong en oud, van mannen, vrouwen en transgenders, met verschillende achtergronden en religies, herinneringen en dromen. En die aandacht is hard nodig. Elke dag weer. Om het homopesten te stoppen. Om jongeren makkelijker uit de kast te laten komen. Om vooroordelen weg te werken. Om gewoon hand in hand met je liefje op straat te kunnen lopen.

Dit festival is een festival voor heel Utrecht. Voor iedereen die nieuwsgierig is. Die van kunst, cultuur, film, toneel, dansen, feesten, sport, spel, politiek en debat houdt.

Met een programma dat bedacht en gemaakt is door veel roze organisaties en talloze vrijwilligers samen. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni (20.00-01.00 uur) starten we met een weekend MidZomerGracht spektakel met een grote drijvende dansvloer midden in de Oudegracht ter hoogte van Café Bodytalk en Café Kalff .

Doe zondag 24 juni (12.30-18.00 uur) mee aan de grootse MidZomerDag in Lepelenburg park met zon, humor en plezier. Een groot aantal Utrechtse Roze organisaties organiseren een enorme picknick met talloze aardige sportieve, creatieve, culturele en gezelligheids­ activiteiten. Breng een gevuld picknickmandje mee en geniet van deze middag.

Urenlang achter elkaar dansen, sjansen en feesten tijdens het MegaPANN! Fame-Glitter and Glamour slotfeest van het MidZomerGracht festival 30 juni (vanaf 22.00 uur)

Het wordt een kleurrijk festival. Elke dag weer. We kijken uit naar je komst. Want ook jij geeft het festival kleur.

Het complete festival programma overzicht vindt je op www.midzomergracht.nl 
Volg ons op Facebook en Twitter.