Haarlem  mag zich heel 2012 Roze Stad noemen. Dit betekent ook dat Haarlem in 2012 de Roze Zaterdag organiseert. Op 7 juli kan je overdag genieten van muziek, kraampjes en entertainment en ’s avonds heerlijk dansen en (na)genieten op Feel Harmony, hét slotfeest van Roze Zaterdag voor iedereen.

Op de parade geeft Feel Harmony overdag al een voorproefje van de sfeer en de muziek, met een paradewagen met dansers. En ’s avonds sluiten we - op twee minuten lopen vanaf de Grote Markt - samen de Roze Zaterdag af met een slotfeest in de Philharmonie. 

Met een noemenswaardige line-up van DJ’s en entertainment staat Feel Harmony garant  voor een heerlijke avond! Naast geweldige classic hits, dance en acts zal Feel Harmony in diverse zalen een full concept aan beleving bieden. Onze deejay’s zijn Marcello (iT), DJ AER (Danserette) en Bobbie Morel (Stoute Sprookjesbal). De spectaculaire dansacts zijn van Trippin Angels en optredens worden verzorgd door Dolly Bellefleur, 2b40 & Gay en Mrs. Einstein (songfestival). 

Story Sellers creëert met Feel Harmony weer een feest waar iedereen zichzelf kan zijn.

Experience ‘Roze Zaterdag’ the full concept: kom naar ‘Feel Harmony’

Ga voor meer informatie en tickets naar: Facebook.com/FeelHarmonyHaarlem

Ook voor groepstickets en speciale arrangementen voor verenigingen.