Speciaal voor onze kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys met een brand new en versatile editie…

Supertoys goes versatile!

Laat je arrogantie, issues en andere ‘bad habits’ dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. Net wat meer kleur in t nachtleven is best prettig. We’re supposed to have fun!

Deze editie nodigt Supertoys het agentschap KnuckleDuster uit met artiesten zoals Valentijn de Hingh, Doppelgang en Hey Girl Hey.

Model, schrijfster, boeker, it-girl, eigenzinnig en stijlvol: ‘fashion-favorite’ Valentijn de Hingh is het allemaal en verschijnt tijdens Supertoys achter de draaitafels en geeft ze vertier aan de superboys- en girls ‘ with some fantastic tunes’. Onlangs was te gast in het populaire tv programma ’24 uur met…’ en won de Elle-StyleAwards 2012.

‘All good things come in pairs‘. De tweelingen Sander & Maurice de Graaf veroveren de wereld als dj’s, modellen en modeontwerpers. Door hun uniekheid zijn ze een veel gevraagd duo en hebben ze gedraaid op verschillende afterparty’s van The Amsterdam Fashion Week. En ook op de Supertoys stage tijdens Milkshake Festival brengt Doppelgang een originele mix van Disco, Electro en Indie.

Jimmy Paul, ontwerper van MaryMe-JimmyPaul en KnuckleDusters mede-oprichter Robbie Baauw zullen in hun heerlijke Glitterzombie looks de Superboys en Supergirls entertainen als dj duo HEY GIRL HEY..

En in combinatie met het Supertoys decor en de KnuckleDuster Sweathearts wordt het weer een Supertoys-eigen kleurrijke nacht..

Kaartjes voor Supertoys koop je hier!

Supertoys is een van de 6 main-stages op Milkshake Festival en staat voor
tolerantie, liefde en kleur.. En nog meer kleur!

WIN! Gay.nl verloot een super(toys)hoofdprijs voor Supertoys goes Versatile: een VIP-tafel voor 6 personen inclusief een fles drank en 6 Milkshake-tshirts! Daarnaast verloten we 4x2 Guestlist-tickets en 2 Milkshake-tshirts! Wil jij kansmaken? Mail je naam en gebruikersnaam naar win@gay.nl. Vermeld je Goldmemberstatus en, als je kans wilt maken op de VIP-tafel, waarom jij met vijf vrienden als VIP naar Supertoys wilt.