‘80s & 90s Reloaded’ (uitverkocht)
Winkel van Sinkel, de grootste MegaPANN-locatie, staat in het thema van 80s & 90s, met rond 23.45 uur een optreden van T-Spoon (‘Sex on the beach’).

De Winkel van Sinkel is dit jaar veruit de populairste startlocatie en is inmiddels uitverkocht. Hier zijn dus geen tickets meer voor verkrijgbaar. Gelukkig zijn er nog drie andere startlocaties om uit te kiezen en is de Winkel na 01.00 uur alsnog met een bezoekje te vereren.

‘Dance till you drop’
Vaak gemist en nu eindelijk onderdeel van MegaPANN: een aparte locatie voor iedereen die van dance- en clubsounds houdt. Lucien Foort en Michael Mendoza draaien vanaf een uur of twaalf ieder een set in de 18+ locatie Club Poema.

‘Proud & Fout’ in Club Lux
Wie liever een totaal ander soort dj hoort kan terecht in Club Lux. Jeroen Kijk in de Vegte draait hier heerlijk foute hits. Tipje van de sluier: hij is Mega-fan van Anita Meyer!

‘100% PANN’ in Tivoli
Tivoli Oudegracht, de vaste locatie van PANN Utrecht, is de vierde startlocatie. Geheel vertrouwd draaien ze hier de gevarieerde muziek die je van de reguliere PANN-feesten gewend bent. Als lekker extraatje treedt Krystl (‘Golden days’) op rond 23.45 uur.

De jongens en meiden van Stichting PANN hebben er weer iets moois van gemaakt. Wil je ook naar MegaPANN? Koop dan een ticket voor Tivoli, Club Poema of Club Lux. Hier blijf je tot 01.00 uur. Na 01.00 uur kun je vervolgens vrij wisselen tussen de locaties. Alle clubs bevinden zich op loopafstand van elkaar, maar PANN heeft ook gratis pendelbootjes geregeld om je in stijl over de Oudegracht te vervoeren.

De laatste tickets zijn nog verkrijgbaar via de online verkoop op PANN.nl en bij Primera. Kijk voor meer informatie op PANN.nl/MegaPANN.