Onze dj's draaien weer de heetste plaatjes zodat je los kunt gaan tot de zweet druppels er van af hangen, en de geoliede candyboys en girls zorgen dat je figuurlijk in vuur en vlam komt te staan. De heerlijke mc's die hun geoliede strotjes laten gaan en je weer back in je summerflow zullen brengen en natuurlijk zal de nodige verkoeling als ijsjes, exclusieve XXY cocktails, lekkernijtjes en drankjes zeker niet ontbreken.

Voor de XXY'ers die weer van verre komen om de hete XXY editie mee te maken en hun treinkaartje (alle andere steden behalve amsterdam zelf) laten zien bij de kassa krijgen een gratis shotje bij de deur om alvast warm te worden na de lange rit. Last but not least: de eerste 50 mensen die binnen komen met een voorverkoop kaartje krijgen het tweede kaartje voor NIKS!! Mooier en Heter kunnen we het niet maken in de nogal treurige zomer van 2012.

XXY is comming for you, you, and you. De laatste editie zijn we een uur langer door gaan feesten, wie weet deze editie ook. Draag je summer wear, je zonnebril en oja, vergeet je niet goed in te smeren anders zorgen wij daar wel voor. Tickets zijn te koop op www.xxyparty.com. Tot zaterdag 7 juli! Een dikke, hete en ingesmeerde kus van XXY...

Maar dat is niet alles, Gay.nl geeft 5x2 plekken op de gastenlijst weg! Vertel ons waarom juist jij dit zo nodig hebt. Mailen kan naar win@gay.nl o.v.v. XXY!