De nieuwe Envy 4 notebook van HP is niet alleen een lust voor het oog met zijn stijlvolle, slanke uiterlijk, ook het oor wordt flink verwend! De Envy 4 is namelijk de enige notebook uitgerust met Beats Audio. En die naam doet waarschijnlijk een belletje bij je rinkelen omdat de Beats by Dre koptelefoons de meest gewilde audio accessoires van het moment zijn!

Klik hier voor alle info!

HP Envy 4: ultradun en ultrakrachtig!
Met een HP Envy 4 haal je een superdunne notebook in huis. Slechts 19,8 millimeter dun, in de stijlvolle kleuren rood en zwart en afgewerkt met geborsteld aluminium. De notebook is niet alleen superdun, maar ook heel licht. De 14 inchversie weegt bijvoorbeeld maar 1,8 kilo. Bovendien starten de notebooks uit de Envy-serie supersnel op en gaat de batterij tot wel 8 uur mee. Ergernissen over laptops die 5 minuten nodig hebben om op te starten en na een uur alweer aan de netstroom moeten, zijn dus verleden tijd. Verder is de HP Envy de enige Ultrabook die is uitgerust met Beats AudioTM!Maak je leven makkelijk
Exclusieve HP-innovaties zijn er om je leven simpeler te maken. Met het HP ImagePad bijvoorbeeld heb je de ultieme controle over je notebook. Vergeet je oude muis! Je hoeft alleen maar te swipen met je vingers voor een perfecte navigatie. De Envy 4 bevat ook HP CoolSense waarmee je notebook automatisch de koeling verlaagt op momenten dat je hem wat minder intensief gebruikt. Dat zorgt voor optimaal comfort en laat je batterij langer meegaan. Bovendien beschikt de Envy 4 over een verlicht Islandstyle keyboard met een handig numeriek gedeelte. De toetsen zijn apart geplaatst, waardoor het geheel er stijlvol uitziet.

Beats Audio
Beluister muziek zoals de artiest het bedoeld heeft en vergeet het beruchte 'laptopgeluid'. Met Beats AudioTM voel je elke noot en hoor je muziek als nooit tevoren. Bovendien kun je de equalizer aanpassen naar je eigen smaak. Daarnaast beschikt de Envy 4 over USB 3.0 waarmee je tien keer sneller data overzet dan met USB 2.0. De webcam is een HP True Vision HD webcam, zodat je er ook met weinig licht goed uitziet op het scherm of tijdens het videochatten. Tot slot beveiligt HP Protectsmart je notebook en daarmee ook je bestanden. Mocht je notebook vallen, dan wordt de kop van je harde schijf direct geparkeerd om dataverlies te voorkomen. 

Klik hier voor alle info!

Lees hieronder de specs:

Beats Audio™ by Dr. Dre met 2 speakers en een subwoofer – Professionele geluidsweergave: wordt direct aan je gericht.
Verlicht Island Style toetsenbord met numeriek gedeelte – Los geplaatste toetsen. Numeriek gedeelte voor snel invoeren van data.
Blu-ray speler – Speel HD films af op je notebook of via je TV.
USB 3.0. – Tot 10 keer snellere dataverwerking dan USB 2.0.
HP True Vision HD webcam – Hoge resolutie en heldere en scherpe weergave.
HP Simple Pass technologie - Met 1 vingerafdrukscan toegang tot al je opgeslagen wachtwoorden.
HP CoolSensetechnologie – Past automatisch processorsnelheid en koeling aan op gebruik van je notebook.
HP ProtectSmart – Werkt als een airbag en voelt wanneer je notebook valt. De kop van je harde schijf wordt direct geparkeerd tijdens de val en beschermt je data.
Card Reader – Zet eenvoudig data over vanaf al je datacards.
HDMI – Sluit je TV aan voor een HD-ervaring.
2 jaar HP GOLD Pick Up & Return garantie – HP helpt op afstand of haalt je notebook op en brengt deze binnen 7 werkdagen weer terug.
DLNA® gecertificeerd – Creëer je eigen thuissysteem voor al je media met je notebook als middelpunt.
Intel® Wireless Display – Speel de inhoud van je notebook draadloos op je TV af.
HP Premier Experience – Exclusief voor HP notebooks. Verbetert je Windows 7 ervaring.
Norton Internet Security 2012 – Spoor alle aanvallen en bedreigingen op en elimineer ze.
Microsoft Windows LiveTM Essentials – Messenger, Photo Gallery, Movie Maker, Windows Live Mesh, Windows LiveTM Mail en Windows LiveTM Writer.
WildTangent – Snel en makkelijk toegang tot HP-games via deze vooraf geïnstalleerde games app op je notebook.
MagicDesktop – Een uitgebreid assortiment spellen voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar in een beveiligde omgeving. Toegang via een snelkoppeling op het bureaublad.
Rara – Nieuwe online muziekservice met een uitgebreide muziekcatalogus en toegang via snelkoppeling op je bureaublad.

Klik hier voor alle info!