Pitt'sDe media in de VS smullen er al weken van, de negatieve opmerkingen van Brad Pitt's moeder over het homohuwelijk. Pro-gay outlets zijn teleurgesteld en anti-homo organisaties als NOM menen dat "Mommy Knows Best."

Jane Pitt schreef een brief naar haar lokale krant Springfield Newsleader als reactie op een lezer die meende dat echte christenen niet op Mitt Romney moeten stemmen vanwege diens mormoonse geloof.. Brad's moeder vindt juist wel dat christenen op Romney moeten stemmen en niet op Barack Hussein Obama, omdat de liberale Obama voor het homohuwelijk en het 'vermoorden van onschuldige baby's' is.

Brad en Angelina staan zelf bekend als erg pro-gay, ze wilden tot voor kort zelfs niet trouwen tot homo's ook dat recht hadden in de VS. Kort geleden kwamen ze daar op terug omdat de kinderen graag zouden wilden dat ze in het huwelijksbootje stappen. Brad speelde mee in een toneelstuk over Prop 8 en gaf zelf meerdere keren aan voor homorechten en het homohuwelijk te zijn. Angelina is zelf biseksueel en had een relatie met een lesbienne en volgens bronnen is ze dan ook op z'n zachtst gezegd not amused over de opmerkingen van Jane Pitt.

De vader van Angelina, acteur John Voight, werd ook om een reactie gevraagd over mama Pitt's brief en hij zei: "Good for her!." Van je ouders moet je het in dit geval niet hebben.

AN