Het is bijna weer zover, in de eerste week van augustus vind de Amsterdam Gaypride weer plaatst. Volgens de prognoses zijn de weergoden ons dit jaar goed gezind. We verwachten zo’n 600.000 bezoekers in onze hoofdstad.


Expreszo Moves

Het Rembrandtplein is dit jaar het centrum van alle activiteiten! Met op de vrijdag vanaf 16;00 live de 3FM BNN Coen en Sandershow. Gevolgd door diverse optredens en DJ’s. Dit evenement wordt georganiseerd door Expreszo magazine.

Click in on facebook:
https://www.facebook.com/events/436056869759201/VIXI presents: Let’s bring back the colours

De botenparade trekt door de grachten op zaterdag vanaf 14:00 uur, dus pak je kleedje, een flesje rosé en wat versnaperingen en geniet van de bonte stoet. Omstreeks 17:00 zal de botenparade afgelopen zijn. En waar ga je dan heen? De Amstel, de Reguliers? Of wordt het toch de Westermarkt? Hou je van show en theater? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan het Rembrandtplein. We hebben een vette show in elkaar gezet! Zodra de zon verdwijnt, gaat het dak er helemaal af. Lasers, vuurwerk, dansers, speciale optredens en de beste DJ’s werken samen tijdens het evenement: Let’s bring back the colours!

Click in on facebook:
https://www.facebook.com/events/113522142122194/Officiële closing party proGAY

Zondag wordt het plein traditioneel over gedragen aan proGAY, de stichting die de totale Amsterdam GayPride organiseert. Vanaf 14:00 is er een breed scala aan binnen en buitenlandse artiesten, dansers en DJ’s aanwezig. Met als afsluiter DJ Jean om nog 1 keer helemaal los te gaan.

Click in on facebook: https://www.facebook.com/events/361681877237116/De laatste VIPtickets!

Wil je de evenementen op het Rembrandtplein ervaren als een echte VIP? Dat kan, voor 35 euro ben je al in het bezit van een ticket. Je hebt lekker de ruimte, staat droog en je hebt een firstclass uitzicht op het podium. Uiteraard zijn de hapjes en vele andere VIP faciliteiten aanwezig.

Viptickets & een fles Champagne winnen?: Check https://www.facebook.com/GayPrideRembrandtplein

Let op, de VIP-tickets zijn schaars! Voor bepaalde dagen zijn er nog slecht 25 te verkrijgen. Kijk op www.gaypride.nl/ voor meer informatie over alle Rembrandtplein evenementen.

We’ll meet you there.

www.gaypride.nl