Op vrijdag 3 augustus vindt het traditionele grote Gay Pride feest plaats op het Rembrandtplein. De organisatie is dit jaar in handen van jongerenorganisatie Expreszo. Om 16.00 uur trapt BNN af met een live uitzending van de Coen & Sander Show en hun Homo Top 100. 

Vanaf acht uur ’s avonds verzorgt Expreszo het programma. Er zullen optredens te zien zijn van achtereenvolgens Raffaëla Paton, DJ Sjeazy Pearl, Eurovisie deelnemer Kurt Calleja, Jay da Silva, Miss Monica en MC Miss Bunty. Alle acts verzorgen bovendien een speciale set, met exotische dansers en live muziekanten. Het feest gaat door tot middernacht, genoeg tijd dus om zelf ook een dansje te wagen!

Ga naar het Facebook-event via http://www.facebook.com/

Expreszo
Het is de eerste keer dat Expreszo het vrijdagavondfeest avond verzorgt. De organisatie begon in 1988 als magazine en is sinds begin 2012 officieel een belangenvereniging. Het magazine verschijnt nog steeds zes keer per jaar. Tijdens de Gay Pride week organiseren zij tevens een debatavond op woensdag 1 augustus, met medewerking van alle politieke jongerenpartijen. Ook vaart Expreszo mee met de Canal Parade. Meer informatie vindt je op www.expreszo.nl/expreszomoves.

 

Advertorial