Willaboo is een slimme, opblaasbare masturbator voor mannen.

Bij het opblazen ontstaat in het ontwerp een 'binnenbuis' die een heerlijk strakke sensatie geeft. Hoe harder je ze opblaast, hoe strakker ze worden...laat het bijgeleverde glijmiddel er in lopen en je feestje kan beginnen! Eén 5-pack = 5 x Willaboo.

BlowJob Masturbator. Je kan een Willaboo ook vullen met lucht en wat warm (398°) water! Door tijdens gebruik, losjes te knijpen in de Willaboo, maak je de binnenbuis strak... en weer los. Dit geeft een heerlijk warme en zuigende sensatie. 

En na je feestje? Dan gooi je ze gewoon weg, dus schoonmaken is niet nodig en je bent altijd verzekerd van maximale hygiëne. Elke Willaboo wordt per stuk verpakt, past makkelijk in je broekzak en is niet herkenbaar als een seksspeeltje.

Handig, slim, maar vooral heel lekker! Leuk cadeautje voor jezelf of een ander.

Willaboo's bestaan uit zuiver polyetheen, een materiaal dat zacht en stevig aanvoelt en volledig veilig is voor contact met de huid. Het materiaal is 100% recyclebaar. 

In opgeblazen vorm meet een Willaboo 24cm lang.

De Willaboo is verkrijgbaar op Yourgayshop.nl! Nieuw in Yourgayshop zijn ook de wereldberoemde RUSH poppers! Klik hier voor de Willaboo en de poppers!