Ook kans maken op deze prijzen? Meld je aan op www.mrgay.nl!


Muchachomalo
Muchachomalo sponsort als kledingsponsor de underwear en sportswear tijdens Mister Gay Netherlands 2012. De kleding zal gebruikt worden tijdens zowel de fotoshoot, promotour, het voetbaltoernooi 'Voetbalschoenen Uit de Kast!' als tijdens de finale in AIR. 

Muchachomalo is momenteel bezig met het maken van speciale sportoutfits die tijdens het voetbaltoernooi en de promotour gedragen kunnen worden. De winnaar van Mister Gay Netherlands 2012 wordt ingezet tijdens een fotoshoot van Muchachomalo.

Volg Muchachomalo op Facebook!


B-Fashionable
B-Fashionable verzorgt de visagie tijdens de finale en levert enkele luxe-producten voor de Golden Locker, een willekeurige locker in AIR die wordt volgestopt met gave prijzen! 


 

Corendon
Corendon vliegvakanties geeft als sponsor van Mister Gay Netherlands 2012 een prachtige vakantie weg aan de winnaar van de verkiezing. De winnaar mag met drie vrienden naar dé gay vakantiebestemming: Gran Canaria! 

Gran Canaria is een veelgevraagde, nieuwe vakantiebestemming van Corendon. Corendon heeft een mooi aanbod in Maspalomas, waar ook het populaire Yumbo Center te vinden is.

Klik hier voor het Gran Canaria-aanbod van Corendon!


Philips Sonicare AirFloss
Iedereen weet dat flossen noodzakelijk is, maar bijna niemand doet het graag. De Philips Sonicare AirFloss blijkt een ideale oplossing te zijn voor mensen die het flossen het liefst helemaal overslaan.

De AirFloss werkt met microburst-technologie, die een korte stoot lucht en kleine waterdruppeltjes afgeeft om eenvoudig op zachte wijze tussen de tanden te reinigen. Daarmee reinigt het apparaat de ruimte tussen de tanden in minder dan 60 seconden. De AirFloss kan worden gebruikt in combinatie met uw favoriete mondwater voor een nog frisser gevoel.

De finalisten van Mister Gay Netherlands 2012 krijgen allemaal een Philips Sonicare AirFloss en ook in de Golden Locker zal er eentje liggen!

De Philips Sonicare AirFloss ken je misschien nog wel van de filmpjes met de huidige Mister Gay, Thom Goderie! Kijk ze hieronder terug!

Ook kans maken op deze prijzen? Meld je aan op www.mrgay.nl!