Carlo Boszhard juryvoorzitter Mister Gay Netherlands 2012

Carlo Boszhard is dit jaar de juryvoorzitter van de Mister Gay Netherlands-verkiezing. Dat heeft organisator Gay.nl vrijdagochtend bekendgemaakt. Boszhard zal op vrijdag 26 oktober tijdens de finalisten beoordelen op onder andere uitstraling en boodschap.

"Ik verheug me op een leuke avond waarin we de zware taak hebben om een opvolger te vinden die net zo enthousiast en goed is als Mister Gay Thom", aldus Boszhard. Carlo Boszhard is een van de gezichten van RTL4 en wekelijks te zien in Life4You dat hij samen met Irene Moors presenteert. Hij won in 2010 een Gouden Televizierring voor De TV Kantine.

Tijdens de voorgaande edities namen onder andere Arie Boomsma, Britt Dekker, Maik de Boer en Patricia Paay in de jury van de verkiezing plaats.

Rolmodel
Gay.nl-directeur Frederik van den Bosch is enthousiast over de samenwerking met Boszhard. "Carlo is een icoon, zowel in de media als daarbuiten. Voor Thom Goderie, de huidige Mister Gay, was Carlo het grote voorbeeld en daarom was hij onze absolute eerste keuze. We zijn vereerd dat hij 'ja' heeft gezegd!"

Na twee succesvolle edities op het Rembrandtplein vindt de finale van de verkiezing dit jaar plaats in de Amsterdamse club AIR, de plek waar vroeger de iT stond. Direct na afloop van de finale begint het populaire gay feest Supertoys in AIR.

Kandidaten kunnen zich nog tot 31 augustus inschrijven voor de verkiezing op www.mrgay.nl. Mister Gay Netherlands is een verkiezing van website Gay.nl.

Klik hier om je in te schrijven voor Mister Gay Netherlands 2012!

Klik hier voor het Facebook-event!