Ladies and Gents, STOUT! Is terug...! Het succesvolle evenement dat begonnen is in Rotterdam zal per 1 September aftrappen in een van de dikste clubs van Nederland namelijk de PANAMA in Amsterdam.

Deze editie van STOUT! Wordt wel een hele speciale editie: STOUT! Komt uit de kast en zal zich volledig transformeren in de wereld van OPENMINDED! 1 SEPTEMBER STOUT! The First OPENMINDED edition in de Panama Amsterdam. Iedereen die eerdere edities beleefd heeft weet dat het bij Stout altijd een optimale belevenis is van begin tot einde.

STOUT! Zal haar gasten de gehele avond bevredigen met de beste sounds, meest sexy en spannenste entertainment, Candyboy, Candygirls en special guests!! BEN JIJ OPENMINDED??? maakt niet uit wie je bent,als je je hart maar op de juiste plek hebt! Open minded staat voor het openstaan voor alles om je heen.... mensen, hun denken doen en laten, hun voorkeur en keuzes...

RESPECTEER EEN IEDER ZOALS HIJ/ZIJ IS!!!!! En dat alles natuurlijk in een STOUT jasje.

De winnaar wint:

- 6 VIPkaarten

- Een VIPtafel met een fles bubbels

- Een goodiepakket bestaande uit:

  * Een nieuwe paar sneakers van sneakers.nl
  * Een indoor skydive arrangement voor 2 personen bij indoorskydive.com te Roosendaal!

Kansmaken? Mail je voornaam, achternaam, profielnaam en Goldmemberstatus naar win@gay.nl. Gebruik 'Stout' als onderwerp en leg uit waarom jij deze prijs moet winnen! Goldmembers krijgen voorrang.

Deze actie wordt aangeboden door Betribes!