"Mijn 'vrouwelijke' anatomie functioneert natuurlijk ook niet zoals het zou moeten. Maar, wie weet, komt er ooit een doorbraak waardoor ik toch nog moeder kan worden."

Kelly lijkt hier flink van te balen. "Niemand, ook de behandelend artsen en mijn ouders niet, heeft me er destijds op gewezen erfelijk materiaal in het ziekenhuis te bewaren.

Zelf stond ik er ook niet bij stil, omdat ik geestelijk volledig gefocust was op de geslachtsveranderende operatie. Door het ontbreken van zaad kan ik mijn droom, ooit nog moeder worden, nooit meer verwezenlijken. Dat is dieptriest en zelfs dramatisch."

"Ik heb eigenlijk mijn hele leven een kinderwens gehad. Toen ik overwoog om toch mama te worden via een draagmoeder, kwam ik er pas achter dat ik geen sperma had veiliggesteld. Adoptie heb ik eigenlijk nooit overwogen, omdat ik een kindje met mijn genen wil."

De webcambabe is op dit moment te zien in het SBS-programma Sterren Springen. Daarnaast is ze nog steeds webcamgirl. "Nog steeds ben ik met veel plezier webcamgirl, een ideale vorm van thuiswerk. Ook makkelijk: als ik op vakantie ben, lopen mijn inkomsten gewoon door. Want ik neem mijn laptop en camera ook mee als ik in een buitenlands hotel van mijn vrijheid geniet."