Kim Holland is het tweede jurylid van Mister Gay Netherlands 2012. Dat heeft organisator Gay.nl dinsdag bekend gemaakt. Holland gaat plaatsnemen naast onder andere juryvoorzitter Carlo Boszhard.

Holland was meteen enthousiast toen ze voor de jurytaak werd benaderd, mede omdat de huidige Mister Gay Thom Goderie een rol gaat spelen tijdens de finale. Holland: "Ik hou veel van gay jongens, ik heb veel vrienden die gay zijn. Thom heb ik ontmoet bij opnames van Life 4 You en ik was gelijk verkocht. Daarnaast vind ik het super om met Carlo in de jury te zitten en al het lekkers te bekijken."

Tijdens de finale, die plaatsvindt op vrijdag 26 oktober in AIR Amsterdam, gaat Holland vooral letten op de ogen van de finalisten. "Ik zie in de ogen wel of daar ondeugd en avontuur in schuilt, dat vind ik belangrijk. Naast natuurlijk uitstraling en spontaniteit."

Speels
Gay.nl-directeur Frederik van den Bosch noemt Holland een zeer welkome toevoeging aan de jurytafel. "Iedereen is bekend met de speelsheid van Kim en ze weet die speelsheid op de juiste manier toe te voegen aan de Mister Gay-verkiezing. Ze is een sterke vrouw die direct ziet of een kandidaat wel of niet zichzelf is. En ze vormt ook nog eens een uitstekend team met Carlo Boszhard en Thom Goderie."

Vanaf dinsdagmiddag 16.00 uur kunnen bezoekers van website Gay.nl stemmen op hun favoriete halve finalisten. De kandidaten die de beste indruk achterlaten staan op 26 oktober in de finale in club AIR.

Laat hier weten dat je naar de finale komt!