Om 10.00 uur starten 20 witte superstretched limousines de motoren met daarin 150 single homomannen die aan een wel heel bijzonder avontuur beginnen. 

De rally:

LimousineDe dag begint in de morgen met een bijzondere rally met 20 witte superstretched limousines gevuld met alleen maar single homomannen. Wereldwijd heeft een dergelijke rally nog nooit plaats gevonden, een plek in het Guiness Book of Records lonkt. De mannen zijn willekeurig over de limousines verdeeld en na de lunch vindt een herindeling plaats. Natuurlijk zijn aan de rally interessante prijzen gekoppeld en de mannen moeten gedurende de rally individueel en gezamenlijk vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. De eerste stop is bij de Ziggo Dome waar een rondleiding plaats vindt en een exclusief optreden van bijzondere artiesten.

Rond 13.00 uur staat een heerlijke lunch klaar bij de Shoreclub in Huizen, welke die dag uitsluitend toegankelijk is voor onze mannen. In de middag wordt de rally vervolgd en wordt koers gezet naar landgoed Waterland in Velsen-Zuid. Het streven is om alle limousines tussen 16.00 en 17.00 uur terug op het landgoed te hebben zodat daar het middagprogramma kan starten.

Landgoed WaterlandNa afloop van de rally ervaren de mannen op de unieke locatie Landgoed Waterland een Taste of experience, waarbij je je onder andere kunt laten verwennen in de mobile Spa bus van de Zwaluwhoeve of aan je uiterlijk kunt werken met Mari van der Ven en John Beerens. 's Avonds is er een walking dinner en een spetterende feest, met onder andere DJ Michael Man, livemuziek van Miss Brandi Russel & OUTrageous en vele anderen. 

Om dit exclusieve evenement op een bijzondere manier af te sluiten ontvangen alle mannen een 'goody-case'. Het aantal en de kwaliteit van de producten in deze 'goody-case' is ongeëvenaard en hierbij past geen gewone tas maar een luxe koffer. 

De opbrengst van dit exclusieve evenement gaat naar de World Acceptance Foundation die zich inzet voor integratie en acceptatie van homo’s en lesbiennes.

Bent u enthousiast en wilt u zich laten meeslepen en inspireren op deze fascinerende dag met de zekerheid dat u nieuwe mannen leert kennen? Voor € 275,- inclusief BTW voor het complete evenement bent u erbij! 

Reageer snel want wij hebben slechts plaats voor 150 mannen.

Ga voor inschrijving en meer informatie naar: http://www.match2love-experience.nl/  

Match2Love Experience teaser trailer: