Thom Goderie en Diva Mayday maken de jury van Mister Gay Netherlands 2012 compleet. Dat heeft organisator Gay.nl vrijdag bekendgemaakt. Voor Mayday is het de vijfde keer dat ze plaatsneemt achter de jurytafel. Thom Goderie krijgt op deze manier een kans om zijn eigen opvolger uit te kiezen.

Op vrijdag 26 oktober 2012 gaan Goderie en Mayday samen met Kim Holland en juryvoorzitter Carlo Boszhard bepalen wie zich het komende jaar Mister Gay Netherlands mag noemen. De finale vindt plaats in de Amsterdamse club AIR.

Diva Mayday, hét gezicht van het populaire feest Can You Feel iT, gaat voor de vijfde keer haar oordeel geven over de populaire mannen. "Voor mij is deze editie extra leuk omdat ik met de organisatie ben meegegroeid. Ik weet nu precies wat er van een Mister Gay verwacht wordt." Mayday organiseert eerst nog op 6 oktober de circus-editie van Can You Feel iT.

Opvolger
Voor Thom Goderie is het bijzonder om de verkiezing nu vanaf de andere kant mee te maken: "Ik weet nog precies hoe spannend ik het vorig jaar vond dus het ontzettend leuk om nu de finalisten te kunnen begeleiden. En het is natuurlijk een voorrecht om zelf mijn opvolger te kunnen kiezen. Samen met Carlo, Kim en Mayday. Het wordt een topavond!"

De eerste stemronde is inmiddels gesloten en daar zijn tien veelzijdige finalisten uitgekomen. Aanstaande zondag worden ze gefotografeerd door de gerenommeerde fotograaf Stefan Ammerlaan en over twee weken worden de finalisten gepresenteerd.

Mister Gay Netherlands wordt georganiseerd door website Gay.nl.