Dit is te horen in een stiekem opgenomen gesprek dat Paris en een vriend hadden in een New Yorkse taxi. Het audiofragment is te beluisteren op de entertainmentwebsite Radar Online.

"Gatver. Homo's zijn de geilste mensen ter wereld", reageert Paris op het verhaal van haar homovriend waar ze mee in de taxi zit. Hij vertelde haar over de app Grindr. "Ze zijn walgelijk. De meesten zullen wel aids hebben." Paris zegt in het gesprek ook dat ze als de dood zou zijn als ze een homo zou zijn. "Je sterft aan aids."

Een woordvoerder van de Hilton-erfgename zwakt de vreemde uitspraken van zijn cliente af. "Ze wilde alleen benadrukken dat het voor iedereen gevaarlijk is om onveilige seks te hebben en dat het kan leiden tot een levensgevaarlijke ziekte."

Volgens de woordvoerder wilde Paris homo's absoluut niet beledigen. Haar walging zou gaan over de app en niet over homo's in het algemeen. "Paris is een groot voorstander van de homogemeenschap en zou zich nooit opzettelijk negatief uitlaten over iemands geaardheid."

Update 21-09-2012:

Paris Hilton heeft haar excuses aangeboden voor haar uitspraken. "Het spijt me dat ik mijn homovrienden en -fans en hun families pijn heb gedaan", schrijft zij in de verklaring, die wordt geciteerd door verschillende Amerikaanse media. "Homo's zijn de sterkste en meest inspirerende mensen die ik ken."

CF/Radar Online