Daarnaast brengt OUTTV dit najaar een nieuw seizoen van de komische talkshow Alan Carr: Chatty Man, de Britse mockumentary Come Fly With Me (van de makers van Little Britain), de nieuwe realityserie The Stafford Brothers, de Spaans-Amerikaanse dramaserie Dangerous Affairs en interieurprogramma Home By Novogratz.

De eigen producties van OUTTV:

Lifestyle Reports
In Lifestyle Reports reist een team van OUTTV reporters heel Europa af om de beste parties en evenementen te bezoeken. Zij kijken niet aan de zijlijn toe, maar doen volop mee met het feest. What’s hot and what’s not? Vanaf nu is te zien hoe men over het hele continent de bloemetjes buiten zet. Vanaf woensdag 19 september om 20.30 uur.

Travel Experience
Ian van der Putten bezoekt samen met een wekelijks wisselende gast een bijzondere bestemming in het buitenland en heeft openhartige gesprekken. Hij bezoekt onder meer met topmodel Kim Kötter het ruige Wales, reist met presentator Sipke Jan Bousema naar het beloofde land Israël en gaat met Vlaamse presentatrice Evy Puelinckx op cruise over de Middellandse Zee. Travel Experience: vanaf woensdag 7 november om 20.30 uur.

OUTTV News
OUTTV News brengt iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag het laatste nieuws op het gebied van entertainment, lifestyle en de belevingswereld van de OUTTV-kijker. Kritisch, journalistiek en brutaal. Vanaf maandag 24 september om 22.55 uur op OUTTV.

OUTTV Reports
OUTTV Reports biedt wekelijks specials, achtergronden, premières en andere evenementen. In de eerste aflevering brengt OUTTV Reports een reportage vanuit Artis over homo ́s in het dierenrijk en een interview met de Amerikaanse gay rights activist Shane Bitney Crone. Vanaf 26 september iedere woensdag om 22.50 uur.